Затрита информация на хард диск
С Partition Magic тръгнах да обединявам два дяла на един диск. И всичко се затри! Не обедини дяловете, но за сметка на това всички файлове изчезнаха, а големия дял с много важна информация на него ми го дава като неформатиран. Нямам никакъв бекъп или имидж файл, но поне нищо не е записвано върху затритата информация! И двата дяла са NTFS.
Моля кажете коя програма може да помогне, че тази информация ни е супер важна. Намерих някакви програми, но първо са платени и второ - не дават кой знае каква информация.
Благодаря предварително!
Re: Затрита информация на хард диск
изтрий обединения дял и пусни през Paragon Partiton director - "undelete"
Нещата се оправиха с тази програмка Active@ Partition Recovery. Чегърта близо 2 часа и успя да открие скапаните файлови таблици - откри 6 вместо 2, но важното е, че сред тях бяха и верните. Изтрих съществуващите 2 дяла на диска, които не работеха след вещата намеса на Partition Magic и след това ги възстанових с откритите от Active@ Partition Recovery. За съжаление програмата не е безплатна, но на мен ми пратиха излекувана версия - ще гледам да я кача в дата.бг.
Благодаря на magnum6671 и Mr.TECHNO за отговорите - сега ще разгледам и програмите, които ми препоръчаха.