Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем със spyware

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2007

Проблем със spyware

Здравейте.От вчера компютъра постоянно ми изписва съобщения че е заразен със spyware,че е атакуван през интернет,че деиства по бавно поради инфекция и т.н.Инсталирах две антиspyware програми(досега нямах),сканирах всичко,убих към 200 гадинки но съобщенията не спират и компа е много зле в момента.Вече си мисля за преинсталация(не знам обаче дали ще помогне.Моля ако някои има идея как да се справя с проблема да каже.Благодаря предварително.Поздрави.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Проблем със spyware

1. сканиране с avast преди зареждане на ОС
    2. сканиране на харда на друг комп

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Преди малко повече от седмица се беше лепнал Trojan Downloader.
    Аваста не го лови , лови само свалените Троянски коне и ги чисти. Спайбота не помогна. Помогна Ad-aware при мен.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Ако я караш без антивирусна
    klick

6. Тук е от
    Jul 2007

Проблема си остава.С касперски сам но явно не може да улови гадинката.Много е досадно през 2 минути ми излизат съобщения на екрана и компа наистина работи доста мудно.Качих вече 5 антиспай програми сканирах с всяка една поотделно,уж намират гадинки,аз уж ги убивам но явно има някоя голяма ГАД дето е неуловима.Не сахранявам никаква ценна информация на компа като номера на кредитни карти,сметки и т.н. така че освен бавното деиствие има ли някаква реална опасност за компа от тия шпиони

7. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Ако е това -> smitfraud ,
    виж тук

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Sep 2004
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Определено трябва да сканираш преди да е заредила операционната система. Изтегли си Hiren's boot cd, зареди от него там има две антивирусни програми, пусни ги. Естествено ако компа е много зле е възможно антивирусната да изтерие някой важен файл от уина, след което той да не тръгне въобще, така че е добре да си направиш резервни копия на важната информация.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. NOD 32 spyware
    От eror във форум Общ - софтуер
    Отговори: 20
    Последно: 20-07-07, 19:53
  2. Проблем с вируса Spyware
    От BuLdo3eRa във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 21-01-05, 11:11
  3. Spyware вирус ли е
    От Tores във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 06-12-04, 21:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе