-
Re: Запис с Неро.
Не само опитах, но открих къде се намира "ключа от палатката". Daemon Tools вече е най-вредната програма за мен и компютрите ми. А "panevdd" има толкова виртуални благодарности, че ме избави от двуседмични размишления върху материя, на която все още не съм на "ти". Още веднъж много мерси! :Drinks:
-
е аз колко пъти ти казах да го разкараш, и ти всеки път викаш - махнал съм го?!? :2guns:
-
Най-накрая за финал установих точно проблема. Той се състои във версията на "Daemon Tools". Инсталирах версията 4.06HE и всичко си тръгна и записвачката и игрите на сина. Проблемната версия е 4.0.9.1 , така че можем да сложим финал на темата след като е открит "престъпника". :2guns:
-
За демона съм съгласен, толкова гадно омазва нещата че и при деинсталация пак оставя ***** след себе си. На мен ми е в черния списък и ще я ползвам само в най-най-краен случай.
-
Kъсно по темата , ама баш по нея.
За запис от диск на диск зщо не ползвате Clone CD или Clone DVD ??
-
Тази програма си я ползвах и тя си вървеше въпреки проблема, но Нерото има много повече възможности.
-
В "Daemon Tools" в "емулация" спри всички опции и проблема ще се махне!При мен беше така и докато го открия бая програми инсталирах/деинсталирах.