Резултати от 1 до 9 от общо 9

RegSupreme Pro 1.4.0.48

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    954
    #1

    RegSupreme Pro 1.4.0.48

    От едно известно време Symantec AntiVirus мрънка, че лекарството за RegSupreme Pro 1.4 не чинело, защото имало "конче".

    Чудя се дали от Symantec не са решили, че програма, с която можеш да си почистих техните продукти от регистрите и да си ги инсталираш отново за една година е добре да бъде обявена за троянски кон или пък наистина не става дума за нещо злонамерено в crack-а... Защото пък тук http://www.virustotal.com/ много от продуктите мрънкат, не само Symantec ...

    Дали не ви се намира някой друг начин за заобикаляне на защитата на RegSupreme Pro, различен от презаписване на оригиналното .exe? Обещавам да съм послушен

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    2,351
    #2

    Re: RegSupreme Pro 1.4.0.48

    Ти ми обясни, кой нормален човек си качва тоя мастодонт на Symantec? При положение че има поне 5 други антивирусни, за които се е писало многократно и които не правят от 3 Гигахерцова машина - 1-едно гигахерцова такава, щото ме пазали от вируси, разбираш ли

  4. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    954
    #3

    Re: RegSupreme Pro 1.4.0.48

    Ами, ще опитам...

    Та работя аз една работа, доста свързана с тези неща - компютрите. Почти толкова (като време), компютри ползват и моите колеги - хора на възраст, но с безкрайно недостатъчни познания в материята. Харесват те да гледат в интернет по какви ли не поводи, включително и по повод да ми докарват главоболия с някой и друг бацил. Не 3-, но 2-гигахерцовите им компютри, когато се ползват за работа, стартират MS Word, един стар органайзер Sidekick и една малка Access-ка база. Освен това "държат" и по един SAV/NAV, който вече дълги години ме държи в кондиция. Мисля, че машините могат да си позволят този тормоз. А и сме си ги купили ние, предполагам, че можем да си позволим да ги ползваме по свое усмотрение, без да бъдем класифицирани като нормални или не?

    Не се смятам за задължен, но ще ти дам обяснение и защо именно Symantec AntiVirus - единствено защото е по-лека от Norton AntiVirus... Горд съм, че имам честта лично да се познавам с Питър Нортън още от времето на BBS-ите - време, когато (не)споменатите от теб поне 5 продукта не са били дори в процес на обмисляне. По оно време NAV се "списваше" най-вече лично от него. Аз от тогава друга антивирусна програма не ползвам. Ако все още не си разбрал, от сантимент...

    Като стана дума за ползване - аз не използвам резидентна антивирусна програма нито на домашните си компютри, нито на служебния си. Вируси нямам. Оплакването, което бе причина да създам темата, е от компютрите на колегите ми.

    Ако обявената в профила ти възраст е правилна, вярвам, че си ме разбрал напълно. Ако имаш време и желание да чуеш и чуждо мнение, обади се някой ден да ти разкажа малко история за антивирусните програми - убеден съм, че има и неща които не знаеш за някои от по-старите играчи в бранша. Все пак аз просто търсех алтернативен crack за RegSupreme, а не препратка към личните ти трудове по въпроса за антивирусната защита (нали тях имаше предвид с израза "за които се е писало многократно").

    В заключение на дългото отклонение от темата, мисля, че тонът ти в случая е леко неуместен. Ако моят ти се е сторил груб, моля да ме извиниш! Peace!

    Edit: по темата - открих в zamunda версията 1.4 на програмката (защо не по-новата? - не ми допада интерфейса), където "проблемният" crack е заместен с един License.xbin файл.

  5. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    7,188
    #4

    Re: RegSupreme Pro 1.4.0.48

    Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    Ти ми обясни, кой нормален човек си качва тоя мастодонт на Symantec? ...
    Не си съвсем прав - на компютър с възраст 12-18 месеца, SAV 10 не се усеща че го има (и SAV 11 почти не се усеща)

  6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    2,351
    #5

    Re: RegSupreme Pro 1.4.0.48

    Цитат Първоначално публикувано от Karata
    Мисля, че машините могат да си позволят този тормоз. А и сме си ги купили ние, предполагам, че можем да си позволим да ги ползваме по свое усмотрение, без да бъдем класифицирани като нормални или не?


    Не се смятам за задължен, но ще ти дам обяснение и защо именно Symantec AntiVirus - единствено защото е по-лека от Norton AntiVirus... Горд съм, че имам честта лично да се познавам с Питър Нортън още от времето на BBS-ите - време
    Сигурно и той е горд, че му крадеш продуктите, въпреки че сте си купили компютрите. Но както и да е - със здрави си ползвай крадени Антивирусни, да видим до какъв хал ще те докарат.
    Ползвай и съмнителни кракове/пачове за тях, те са още по-полезни

    А колкото до историята на антивирусните програми, благодаря ти от сърце, но мисля че ако възрастта ти в профила е вярна, съм поне с 2 обиколки пред теб да не кажа и повече като информация както за Антивирусните, така и за Краковете за тях.
    Но както сам рече - Мир да е

  7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005
    Мнения
    1,304
    #6

    Re: RegSupreme Pro 1.4.0.48

    Може да се разбере ака дадеш лекарството.Аз съм доброволец да се "заразя".

  8.  
     
  9. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    954
    #7

    Re: RegSupreme Pro 1.4.0.48

    ... съм поне 2 обиколки пред теб да не кажа и повече като информация както за Антивирусните
    Зависи колко бързо бягаш.

    Сигурно и той е горд, че му крадеш продуктите...
    Ако си мислиш, че продуктът е негов, май си с доста обиколки назад...
    Крадял съм какво? Мисля, че обясних - не ползвам антивирусна програма.

    Може да се разбере ака дадеш лекарството.Аз съм доброволец да се "заразя".
    Готово, братле, те го: http://thepiratebay.org/tor/3959560/...age__crack.rar

  10. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005
    Мнения
    1,304
    #8

    Re: RegSupreme Pro 1.4.0.48

    Чисто е.

  11. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    954
    #9

    Re: RegSupreme Pro 1.4.0.48


Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе