Проблема е следния: след като изпратя писмо и съответния получател го отвори автоматично му се препраща празно писмо от моя e-mail. От къде мога да го спра това, благодаря Ви предварително.
Проблема е следния: след като изпратя писмо и съответния получател го отвори автоматично му се препраща празно писмо от моя e-mail. От къде мога да го спра това, благодаря Ви предварително.
Сори, че ти се бъркам в темата(щото няма да ти дам съвет, а ще питам нещо), та искам да питам какво е предимството от използването на Outlook Express, при положение,че мога да отворя адреса(abv.bg; mail.bg; yahoo.com...) на пощата си и от там да пратя директен мейл. До сега никога не съм ползвал тази програма, а си пращам директно от пощата.
Извинявам се че се намесвам.
А това защо:
Изпращам около 10 E-Maila след обяд, на сутринта телефона ми се подпалва от претъпкани пощи от моят E-Maila адрес?
Compare, както винаги си изчерпателен при задаването на въпроси.
Специално за теб утре отивам в Billa и си купувам 2 пакета Смилянски боб(от шарения), казват че на него най-добре се гледало и се познавало доста![]()
умаляло ми е и ме марзи
и явно нещо не се е получили както трябва .
Е много лош тоя Black Adder,и сега няма да мога и да заспя![]()
Ами защото си изпратил Е-Мail-лите на телефона си ... Първоначално публикувано от Compare
  или на твоя адрес... или не си ги испратил, а са ти ги върнали... или са били компоти, а не компютри... или "МАТРИЦАТА" те държи: потърси "НЕО".....
  P.S. не се сърдете: какъвто въпроса такива и отговорите...
Бе какво си бачкал до сега да не си клал прасета само.?Първоначално публикувано от totonis