имам комп с 512mb карта ddr3 silent на asus 2.66Ghz core 2 duo 2gb ram ,а мой приятел има същия само че неговия е с 256 mb карта и не му цепят игрите усилени на макс ,а на мене същите игри ми цепят някаква идея дали е софуеър или хардуеър?
имам комп с 512mb карта ddr3 silent на asus 2.66Ghz core 2 duo 2gb ram ,а мой приятел има същия само че неговия е с 256 mb карта и не му цепят игрите усилени на макс ,а на мене същите игри ми цепят някаква идея дали е софуеър или хардуеър?
Айде виж и какъв е модела на картата, щото сметките не ги прави рама, а графичния процесор.
Да то и между Жигула 1,4 и Опел Астра 1,4 няма разлика Моторите са с еднаква кубатура.
Извинявам се за офтопика , ама много неграмотно написан пост ........
Дали ще те затрудни така по между другото да попиташ твоя приятел каква ли ще да е и неговата карта
И ако може, разбира се, стига да не те притесняваме с разточителните си въпроси и да ти губим времето, сподели кои игри ти цепят, щото на мен на същата карта Pacman-а ми фърчи та цепи мрака, вервай ми
аз пък бих задал въпрос - кои игри ?
и колко ти е рама , даже и с какви WIn сте и двамата
да не забравяме и процесорите ( целерон и семпрон секат брат та се не види )
Май си пропуснал първия пост на тематаПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
@Сkо- явно става въпрос за една(и) съща(и) игра, пусната(и) на двата компютъра.
то като пусна игра първоначално не цепи а след 5-10 мин почва имам чувството че е от загряването й тъй като е с радиатор и heat pipe а пък имам само вентилатор на процесора и на захранването ,а моя приятел има още един отстрани който може да се реголира ама го е оставил на слаби обороти (така му е доставен с вентилатора ,моя не)
и неговата е silent и е MSI GeForce 8600GT 256MB DDR3 а моята е GeForce 8600GT Silent 512MB (Asus EN8600GT Silent/HTDP/512MB, DDR3 )
да, от прегряване е.
или осигури по-добър въздушен поток в кутията, или я отвори, или закрепи малко вентилаторче за видеокарта към радиатора на твоята и всичко ще е наред