Интересуваме дали има такава програма въобще?
Или евентуално ако има някъв вариянт да се попредпази човек от кражбата на снимки!?
Интересуваме дали има такава програма въобще?
Или евентуално ако има някъв вариянт да се попредпази човек от кражбата на снимки!?
зависи какво разбираш под "кражба"
единственият начин е да напишеш по диагонал с големи червени букви "COMPARE"
единствения сигурен начин е да се сложи воден знак на снимките. Това единствено би отказало потенциалния "крадец"
Primer: http://www.damonledet.com/tutorial/images/watermark.jpg
Няма такова нещо, което да не може а се открадне, всичко зависи от това колко е добър крадеца.
Има начини и скрито да вкараш подпис в снимката (например Digimarc), така че евентуално да докажеш, че е твоя. Но пак може да се ползва от някой друг, още повече, че принт скрийн няма как да го изключиш на чуждия компютър и опираме отново до метода на FearMe.
Ами все едно както е логото на сетком горе в ляво на страницата копираш го и го пастваш на десктопа примерно.
Неможе ли да се направи така че да неможе да се паства а само да се гледа тва лого .
Щом браузерът ти го показва, значи то вече е при теб, на твоята машина и, технически погледнато, можеш да правиш с него всичко.
Имаше някаква далавера да 'заключиш' снимката да не може да се цъка върху нея(това трябва да откаже потенциалните ентусиасти)...после слагаш и текст отгоре и става перфектно мазало...нито ще се вижда сниката като хората нито нищо...мисля че с флаш може да се измисли това онова също, ама от 'принтскриин' няма измъкване; освен да го извътиш да е нещо като при филмите/медиа плеърите когато тоя магически бутон не сработва...Но както каза Биби по-рано единствено може да го направиш сложно за манипулация...
Да така е.Темата я направих поради простата причина че съм виждал снимки с перфектно качество без каквито и да е надписи и каквото и да е било по тях и не можеха да се копират смъкват и каквото и да било .
Е ,след известно време пак посетих саита но вече снимките можеха да се смъкват.Та заради това и си оставам с учудването.
Нали не мислиш, че щом ти не можеш, значи наистина не може?Първоначално публикувано от Compare
от къде да знам, да не мислиш че всичко знам ,предполагам
Щом от 5 саита може от 1 не може по едно и също време как да си го обясня ?
Не става само с ядене! Трябва и акъл!!!Първоначално публикувано от Compare