Интересуваме дали има такава програма въобще?
Или евентуално ако има някъв вариянт да се попредпази човек от кражбата на снимки!?![]()
Интересуваме дали има такава програма въобще?
Или евентуално ако има някъв вариянт да се попредпази човек от кражбата на снимки!?![]()
зависи какво разбираш под "кражба"
единственият начин е да напишеш по диагонал с големи червени букви "COMPARE"![]()
единствения сигурен начин е да се сложи воден знак на снимките. Това единствено би отказало потенциалния "крадец"
Primer: http://www.damonledet.com/tutorial/images/watermark.jpg
Няма такова нещо, което да не може а се открадне,всичко зависи от това колко е добър крадеца.
![]()
Има начини и скрито да вкараш подпис в снимката (например Digimarc), така че евентуално да докажеш, че е твоя. Но пак може да се ползва от някой друг, още повече, че принт скрийн няма как да го изключиш на чуждия компютър и опираме отново до метода на FearMe.
Ами все едно както е логото на сетком горе в ляво на страницата копираш го и го пастваш на десктопа примерно.
Неможе ли да се направи така че да неможе да се паства а само да се гледа тва лого .
Щом браузерът ти го показва, значи то вече е при теб, на твоята машина и, технически погледнато, можеш да правиш с него всичко.
Имаше някаква далавера да 'заключиш' снимката да не може да се цъка върху нея(това трябва да откаже потенциалните ентусиасти)...после слагаш и текст отгоре и става перфектно мазало...нито ще се вижда сниката като хората нито нищо...мисля че с флаш може да се измисли това онова също, ама от 'принтскриин' няма измъкване; освен да го извътиш да е нещо като при филмите/медиа плеърите когато тоя магически бутон не сработва...Но както каза Биби по-рано единствено може да го направиш сложно за манипулация...
Да така е.Темата я направих поради простата причина че съм виждал снимки с перфектно качество без каквито и да е надписи и каквото и да е било по тях и не можеха да се копират смъкват и каквото и да било .
Е ,след известно време пак посетих саита но вече снимките можеха да се смъкват.Та заради това и си оставам с учудването.
Нали не мислиш, че щом ти не можеш, значи наистина не може?Първоначално публикувано от Compare
![]()
от къде да знам, да не мислиш че всичко знам ,предполагам
Щом от 5 саита може от 1 не може по едно и също време как да си го обясня ?
Първоначално публикувано от Compare
Не става само с ядене! Трябва и акъл!!!
![]()
![]()