Re: програма за разбиване на пароли
Тия в нетинфо не са ли чували за 2FA ... А защо ли в GMail няма спам, чудно...
Отговор: Re: програма за разбиване на пароли
Цитат:
Първоначално публикувано от
InstantFreeman
Тия в нетинфо не са ли чували за 2FA ... А защо ли в GMail няма спам, чудно...
Аре бе, няма :)
А иначе, къде сме ние, къде сте вие
Отговор: програма за разбиване на пароли
Цитат:
zxc0
И аз прегледах 3-те си пощи в абв.
Само в едната имам опити за влизане.
Нарочно сбърках паролата 4 пъти, всичките се отразиха там.
Не знам как с един опит ще познаеш парола. Всички IP са различни и са пробвали по веднъж. Нещо странно ми се види.
Сканиращото устрийство е едно, но ползва различни изходни точки с по 1 опит на точка. Съвременните сървъри блокират IP адреса при зададен брой неуспешни опити и отсрещната страна използва мрежа от адреси.
Цитат:
joro_kem
имам два имейла в абв, които ползвам основно за регистрации по форуми. след като прочетох темата, открих, че и в двата адреса е влизано системно от щатски сървъри. смених паролите и започнаха съобщения с опити за вход с погрешна парола.
оказа се, че проблемът е в моя "телевизор' :) импортирал съм и двете си абв пощи към gmail, оттам и системните влизания в имейлите от щатски сървъри през РОР 3.
Цитат:
FearMe
на мен лятото ми изтрещяха спамосъбирачката, но я бях сложил и като контакт за няколко профила, та рекох да се опитам да си я върна по каналния ред
ако някой е успял да се свърже с нетинфо, то това е човек с късмета на трикратен последователен печеливш от 6*49
аз не съм :))
Миналото лято ми бяха хакнали едната поща в абв, която ползвах само за регистрации и разни поръчки. Пуснах тикет до Нетинфо, но цялата кореспондеция течеше със скоростта на спринтиращ охлюв. Изпратих им близо 10 мейла, но и така не го възстановиха. След това търсих, рових и накрая успях да намеря един телефонен номер за връзка даже се свързах и разговаряхме повече от 30 мин. Лошото за мен беше, че тази поща е създадена преди повече от 15 години ако не и 20 и не помня с точност, какви са ми били данните, с които мога да я възстановя в последствие.
Та, след крайния резултат повече бих искал да съм спечелил 3 пъти поред джакпота в 6/49, отколкото това, че се свързах с Нетинфо :)
я прати номера на лични, ако го пазиш... :)