на архиви..
Надявам се да има такива, които наистина вършат работа...
на архиви..
Надявам се да има такива, които наистина вършат работа...
Да беше споменал и за какви архиви става дума???
Надявам се не тези на ДС.![]()
Интересно, от къде идва 'естественото' ? Башка пък 'такива дето наистина вършат работа' е най-малкото смешно като изказване. Какво значи - да ти свърши работа? Тя и лопатата сама не копае, и най-добрата програма при калпаво задклавиатурно устройство не може нищичко да стори.Първоначално публикувано от gggggg
Иначе на питането ти - отговора е: Advanced Archive Password Recovery
И за да преваря следващия ти въпрос - приготви се с бърз компютър/ри/, и много чакане.
, Black Adder, изпревари ме, докато тук настройвах един рутер на РРРоЕ.
Това е верният отговор!!!
Сега очаквам от страна на джи(джи)... въпросче за кракче!!!...![]()
Ако паролата е с повече от 6-7 символа - просто забрави.
Програмата за разбиване на пароли е следната:
1. Откриваш най-податливия който знае паролата.
2. Сближаваш се с него/нея.
3. Започвате да го/я черпиш.
4. Издебваш подходящия момент и задаваш въпроса си.
5. Продължаваш да го/я черпиш.
услех...
Малко оффтопик:
Винаги съм се чудил това във филма "Хакери 2 " когато Митник зомбира академичната мрежа - 1000 компа да разбиват алгоритъма дали е възможно или просто е художествена измислица на режисьора.
Вие направо ма отказахте..
не мислех, че е толкова трудна тая работа...
То ако не беше трудно паролата просто се обезсмисля.Първоначално публикувано от gggggg
ПОМОООООЩЩЩЩЩЩЩ ТРЯБВА МИ СПЕШНО ПРОГРАМА ЗА РАЗБИВАНЕ НА ПАРОЛИ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ---ТЪРСЯ Я ЗАЩОТО СЕ КАРАМЕ С ЕДНА ТАМ 5-6 ЧОВЕКА И ТЯ С НЯКАКЪВ ВИРУС И ТАЯ ПРОГРАМА ПРОНИКВА В КОМПОВЕТЕ И СЕГА СА МИ ЗАВЛЯКЛИ 2 ПРОФИЛА 1 МЕЙЛ И ОЩЕ НЕЩА НИ КРАДАТ И НЯМА ПО ДРУГ НАЧИН ДА СЕ ОПРАВЯ
kali_1996:
1. не използвай само главни букви
2. пиши по-смислено
3. няма универсална програма за разбиване на пароли. има дълги години учене, след което започваш да разбираш, и в момента, в който вече знаеш "как", разбираш, че не трябва![]()
ПОМОООООЩЩЩЩЩЩЩ
Това ще да е голям зор.С толкова много Щ-та.
- това предполагам трябва да значи индивид от женски родТЪРСЯ Я ЗАЩОТО СЕ КАРАМЕ С ЕДНА ТАМ
и тя сама ви е разказала играта на 5-6 човека.Така ли.Обясни малко по ясно.
Какво точно ви е направила,какво точно ти искаш да й направиш .![]()
1. тук се пише на кирилица
2. обясняваш ситуацията
3. никой не ти гарантира отговор
4. гугъл не ти ли помогна?
Най - ефективния начин е да си купиш двуядрената 6990 и с нея ще си спестиш около 10г за разбиване на 12 символен код. ( от 30 - на20г. )