Търся програма която да възпроизвежда 'наживо' това което влиза на микрофона
Казуса е интересен. Включвам един USB TV Tuner към лаптоп. През USB минава сигнала, а звука - пред audio кабелче със стереожакове в двата края, което трябва да се включи в Line-in. И какво можеше да се очаква лаптопа няма line-in. Като го включа в микрофона звук няма. /// Дали е опасно да се вклучва в микрофона ??
Опитах обаче със sound recorder-а да запиша звук, като му дам да записва от microphone, и се записва звука от телевизора. Т.е. трябва ми софуер който в реално време да възпроизвежда сигнала от входа за микрофон, и ще съм щастлив човек :bravo
Трябва да отбележа, че опитах настройки по sound драйвера , и несполучих.
Предварително благодаря ! :Drinks:
Пропуснах да спомена че става въпрос за Windows XP
Re: Търся програма която да възпроизвежда 'наживо' това което влиза на микрофона
Не е до софтуер, а до настроики. Кликаш двапъти на иконката за звука и избираш (маркираш с "чавка") източника който искаш да слушаш. Аз съм включил ДВД-то на "Лаин Ин", а ТВ-то на "Мик Ин" и превключвам на това кето искъм да "слушам"
ЦЪК1
ЦЪК2 за картинките на мойта звукова карта.
Re: Търся програма която да възпроизвежда 'наживо' това което влиза на микрофона
Благодаря за подробното описание, но при мен не се получава така лесно. Като за начало soundmax-a ми е по-различен, и изобщо няма тия настройки за входовете, а в настройките на volume-то естествено е махнато mute навсякъде.
И аз имах подобен проблем с Виста и Soundmax драйвер. Проблема го реших с VLC Player
http://naskosblog.blogspot.com/2008/03/vlc-player.html
Да, това свърши работа. Под XP незахапа, ама под Vista e ok :)
Голямо благодаря !