Ползувам Kaspersky version 7.0.1.321b мо често съм нападнат от троянски коне.Някой да ми предложи някоя сностна програма против тях.Знам , че гъмжи от разни програми но не може да няма някоя която да е най.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО..!
Ползувам Kaspersky version 7.0.1.321b мо често съм нападнат от троянски коне.Някой да ми предложи някоя сностна програма против тях.Знам , че гъмжи от разни програми но не може да няма някоя която да е най.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО..!
Ако спреш да се ровиш по съмнителни сайтове, ще отпадне и нуждата от програма да те пази от тях.
Иначе, щом и Касперски не те спасява от конете, нямаш спасение - ще купуваш зоб, щото Най-Най-Най-Супер-Ултра програма няма.
Доста отговори - http://www.kaldata.com/forums/index....hreaded&start= Поздрави
На компа на децата ми, 8 и 11год. не поставих антивирус само за тест. Машината е само за чат и сърфиране.
След 1 седмица няма никакви зарази след сканиране.
Изводът според мен е че причината винаги се крие в задклавиатурното устроиство.
Няма едно мнение по въпроса коя антивирусна е "най". Всички са създадени от хора и от хора се преодоляват, панацея няма, няма универсален софтуер, който да те пази от всичко.
Аз ползвам под Windows [Vista Ultimate] Avira. Нямам оплаквания вече поне две години, но спазвам и принципа, който Black Adder препоръчва.