Re: Складови програми 2008
Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
Тези дни ще пробвам, че ми трябва нещо простичко, амa съвсем простичко.
А това, че е без пари е супер!
Eто ти хем просто,хем без пари : StoreHouse Lite на Елизия Софт :За малко пари -само 49 лв : StoreHouse Pro .
StoreHouse -Спокойно се събира на флашка -под 5МБ е обема , може от всякакъв комп с Вин да си издадеш фактура, да заприходиш.Имаш програмата в София пр, качваш я на флашка и отиваш в с.Незнам си кое, сядаш на 1 комп , койтое свързан с принтер и си пишеш фактурата - но проблем.
http://www.itodorov.com/products/storehouse/
Да, приятен и лек софтуер е Store House и съм сигурен, че ще се говори още за него.
Мдаа...
благодаря и на @Kris11 /то май на @Tommorow забравих/.
Тази може би ще ми върши работа /StoreHouseLite/. :god
Dreem си остана само dream............ не можах да подкарам нищо..
Може и в мен да е тъпнята, ама чак толкова да се дъни..........
Както и да е - ще пробвам тези дни !
Лека седмица на всички колеги! :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
благодаря и на @Kris11 /то май на @Tommorow забравих/.
Ako нещо не ти е ясно по Складовата къща питай на лични- не се притеснявай. Засега на мен ми върши идеална работа /не забива компа,няма загубени данни, ъпдейта се наслагва отгоре ,голям + е , че можеш да издадеш ф-ра за стока , която я нямаш налична в момента, но ще дойде след ...Вече има и трансформация на мерните единици на стоката -което е голям + .
Ама купи 1 лап на щерката де :))
@"Да, приятен и лек софтуер е Store House и съм сигурен, че ще се говори още за него."
Друг голям + е , че И.тодоров възприема препоръките на потребителите и в новите версия има въведенеи няко препоръки или желания. С всяка нова версия става все по- гъвкава .Нямам връзка с програмата освен, че я използвам, но ми допада много/
@tomorrow- питам дали има статистика. Не се заяждам - не го правя , а само питам .
Нищо повече.
Пробвай тази на Тонеган
www.tonegan.com
Има всички функции, които те интересуват.
Цитат:
Първоначално публикувано от pechen
Пробвай тази на Тонеган
www.tonegan.com
Има всички функции, които те интересуват.
Дамммм, 16000лв :081:
Цитат:
Първоначално публикувано от breiii
Дамммм, 16000лв :081:
Не знам кой ти е казал 16000 лв., но техните цени са в зависимост от сложността на задачата - може и за 5000 може и за 30000. Подобни западни продукти струват 10 пъти повече! :)
Ами от офиса в София, като за лиценза се плаща и още 5000лв.
А що се отнася до западните, ще го оставя без коментар...
До тук най-добре се представи (за моите нужди), MoneyWorks на Генсофт. Имат и вариант за работа през ВЕБ интерфейс, но цената ми е непосилна. Ако се ползва за повече компютри, цената нараства ДОСТА в зависимост от броя им. Базата НЕ работи под Линукс за съжаление, което автоматично докарва и разходи за Вин сървър.
Иначе фаворит е StoreHouse, но поне за момента и в платената няма поддръжка на серийни номера.
Удари 1 джам на новата версия на Скл.къща
Имаме отстъпка за коледа за WEB от 15%
тя се инсталира с една WIn версия задължително
Програмата може да се пусне по Линукс.
WEB версията е толкова защото няма лимит и цена за всеки комп. който се конектва към нея !!!
обади ми се на тел. който ти дадох и ще говорим.
Поздрави Станислава от мен :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Програмата може да се пусне по Линукс.
Стационарната ли или веб версията? Консултанта беше категоричен, че стационарната не може да се пусне под Линукс, за това и не съм се опитвал да я подкарам, но ми е интересно ако има такава възможност.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Поздрави Станислава от мен :)
Done :Drinks:
Разгледай това: http://www.microinvest.net/?LoadPage=numberone.php и после ще правим класация на най-добър.
Серийните номера се активират от "Специалните" настройки, избира се работа с партиди.