Моля кажете ми как да изтрия името си от скайп /при зареждането на програмата да не ми го изписва/ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Моля кажете ми как да изтрия името си от скайп /при зареждането на програмата да не ми го изписва/ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
C:\Documents and Settings\Логнат потребител\Application Data\Skype
Там изтриваш папката с името което искаш да не се вижда в скайпа.
Благодаря ти, но когато вляза в C:\Documents and Settings\има две папки Admin и All user в нито една от двете не откривам Application Data\Skype какво да правя
Това при XP мисля.
При Vista е малко по усукано.
При Windows XP
=============
.:: EDIT ::.
Сега виждам, че си писал или писала.
1. Отваряш някоя папка.
2. Горе има Tools.
3. След това избираш Folder Options
4. Като ти се отвори Folder Options минаваш на tab "View", в общия случай ти е втория, горе погледни къде пише View
Там гледаш списъка и намираш Show Hidden Files and Folders и го маркираш.
5. Натискаш ОК
След това, както ти е написал periel. Ще видиш и папка Application Data и папка Skype в нея. Малко по "рехави" от другите, все едно си на три "пещерски". Защото са "невидими" по подразбиране.
При Windows Vista:
===============
1. Отваряш Control Panel
2. Минаваш на Classic View
3. Отваряш Folder Options
4. Като ти се отвори Folder Options минаваш на tab "View", в общия случай ти е втория, горе погледни къде пише View
Там гледаш списъка и намираш Show Hidden Files and Folders и го маркираш.
5. Натискаш ОК
Другия начин, ако този ти е труден, когато отвориш някоя папка, горе в дясно имаш Organize с една стрелкичка. Оттам избираш Folder and Search Options. Оттам продължаваш с т. 4 и 5
6. След това отваряш C:\Users\Malone\AppData\Roaming\Skype и изтриваш името, което не искаш да се появява.
"Malone" естествено заместваш с името на потребителя с който влизаш.
Malone е при мен, при теб ще е друго.
7. Ще имаш едно предупреждение, че ще ти се изтрие историята на разговори, писане и др.
8. Съгласяваш се и си наред, няма да те има в списъка.
Всичко това при изключен Skype разбира се.
За нищо.
Весели празници!
.:: EDIT ::.
@periel, като че ли темата не е за Hack & Crack. Струва ми се, че по добре ще изглежда в "Общ софтуер".
Ако си съгласен с мен я премести там когато имаш време.
Ето един по-бърз начин:
в Windows Explorer в адрес бара изписваме следното:
%appdata%\skype\ и натискаме Enter
след това изтриваме всички папки , които не са ни необходими .(Папките са логванията на различни юзери в skype).
рестартираме skype.
аз не разбрах само къде е тая папка "Application Data"
Като прочетеш внимателно темата и изпълниш всичко точно както съм го написал ще я видиш.
%appdata% без интервал ;-)Първоначално публикувано от shanto
да бе, нали съм учил български и след всяка дума по навик слагам интервал.
Браво, че го видя.
Здравейте, имам един въпрос, но да не отварям нова тема реших да пиша тук. Преди време блокирах един свой абонат в скайп, наскоро го отблокирах и при приближаване на мишката върху името ми изписва когато за последо сме се засекли онлайн. Опцията за изпращане на пълномощно я няма. Необходимо ли е да се прави нещо допълнително и дали според вас въпросният човек е разбрал, че е бил блокиран, защото при пускане на моята история с този човек ми дава всички чатове и като последно ми изписва датата и часа на блокирането, т.е. дали и съответният човек при преглеждане на хисторито вижда, че е бил блокиран от мен и изобщо след като съм го отблокирал има ли нещо друго, което да направя за осъществяване на комуникацията, защото от 2 дни, откакто го отблокирах, все ми стои офлайн, а по принцип преди често влизаше в скайп (мисля, че при пускане на компа му се пускаше и скайпа му)?
за същият случай,но при Linux,ако може някой да помогне..благодаря!