От около 2 седмици обновяването на свободната версия стана почти невъзможно,доколкото разбрах при по-голямо натоварване на сървърите приоритет получават платените версии.Има ли някой от вас този проблем.
Преглед за печат
От около 2 седмици обновяването на свободната версия стана почти невъзможно,доколкото разбрах при по-голямо натоварване на сървърите приоритет получават платените версии.Има ли някой от вас този проблем.
Обновяването съм го включил автоматично в 2.00 часа. До момента съм нямал никакви проблеми на нито един от компютрите си които са с AVG. Пробвал съм и ръчно - пак без проблеми.
Я кажи какво грешка ти дава.
Защото AVG-то прави един проблем при ъпдейт.
Отиди в C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\avg8\update\download
и изтрий двата фаила. *.ctf
После се опитай да ъпдейтваш.
на бТК АДСЛ ли си :))))) ?Цитат:
Първоначално публикувано от A.L.F.
Ако отговора е да, мога да осветля частично проблема.
Изписва,че няма достъп до сървъра,изтрих файловете,същата работа.
Дана БТК съм но съм е инсталирал и на машини които са на други доставчици и там е така.Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
специално за бТК - проблема е при тях, в момента водя луда кореспонценция с хелп-деска им,
проблема е, че фрее версията ъпдейтва от тук:
guru.avg.com, и по-точно, пълния път е:
http://guru.avg.com/softw/80free/update/avginfowin.ctf
но още самият сайт връща тайаут. tracert guru.avg.com стига 1 хост преди него и до там.
През прокси или от друг доставчик всичко се отваря.
По-странното е, че дори по IP адрес 193.86.3.36 страницата не е достъпна.
След като писах на HelpDesk-a на бТК, ненадейно при мен страницата започна да се отваря. На другите места /дето не им знаят ИП-тата/ още не.
Последваха дежурните съвети да сменям ДНС-ки и прочее, и последно към 16 часа в петък и писах че работата не става.
Сега да видим какво ще измъдрят.
Айде някой който не е на БТК и ползва същата антивирусна да провери дали му се обновява.Преди два дена бях със старата версия 1400,не се обновяваше след което изтеглих 1428 последната актуална и се обнови и така до днес,пак отказ.
Не съм на БТК - обновява се без проблем.
При мен си се обновява. Аз на всичко компове съм с AVG free. Току що пробвай да натисна бутона update и вискчо стана без проблеми. Доставчика е Спектрумнет.
Пробвах да е обновя но без успех,значи причината е в БТК,някой админ е сметнал за редно да отреже достъпа до сайта за всеки случай,да не би да е някой китайски вирус :) ,че то имато на сървъра си е бая шашкащо guru.avg.com
аз съм на БТК и досега съм нямал проблем с ъпдейтването на програмата по което и да е време
То, след като писах на helpdeska-a на бТК и при мен проблема изчезна. Но остана при още 3 фирми дето са на бТК и им поддържам техниката.
С бтк адсл съм и с avg 8.00 free .И преди темата и след нея не съм имал проблем с ъпдейта
М/у другото, след като вчера описах в писмо пак до поддръжката на бТК, IP адресите на кои мрежи ми работят и от кои не може да бъде зареден сайта, днес сутринта чудодейно всичко тръгна навсякъде :god
Да,и при мен тръгнаха ъпдейтите.