Re:Проблем с Premiere CS4
уточни първо, какво искаш да правиш с тоя клип.
С Premiere може всичко да се прави, при условие че знаеш да си служиш с него.
Aко ти не е проблем 1 мачкане на фаила можеш да използваш TMPGEnc 4.0 XPress за да го конвертираш на mpg. При мен този вариянт работи, с Premiere CS3 съм в момента.
Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
уточни първо, какво искаш да правиш с тоя клип.
С Premiere може всичко да се прави, при условие че знаеш да си служиш с него.
Доста малко работи ще правя с него. Ще го вкарам в композиция с още 5 - 6 клипа. Ще сложа transition-и, на някои от клиповете (но не и този) ще им махна оригиналното аудио и ще го заменя с друго. В общи линии е това. Знам, че това може да се направи и с далеч по-прости програми от Premiere, но нея я имам инсталирана, пък и другите дават същия проблем с аудиото.
Цитат:
Първоначално публикувано от periel
Aко ти не е проблем 1 мачкане на фаила можеш да използваш TMPGEnc 4.0 XPress за да го конвертираш на mpg. При мен този вариянт работи, с Premiere CS3 съм в момента.
Ако никой не каже как може да се направи без конвертиране ще пробвам това. Искам максимално да запазя качеството.
Цитат:
премиерът работи само с чист мпег формат. Тоест, всичко, което сваляш трябва да мине през mpeg encoder и всичко ще е наред. Тоест, свали си енкодера - има го в замундата и си монтирай наволя
Свалих енкодера, но програмата не ми разпознава .vob файла. Не знам по каква причина от файл 1 ГБ разпознава само първите 10 мин.