Търся програма да огранича досстъпът на детето
  Здравейте! Имам син на 10год.и неможе да разбере, че небива по цял ден да стои пред монитора.
А аз неискам да го лишавам напълно, защото според мен пълните забрани имат по лош ефект.
Трябва ми нещо което да изхвърля неговият акаунт час,два след активация и този ден да неможе повече да влезе.
благодаря 
     Re:Търся програма да огранича досстъпът на детето
  Свали си програмата  Shutdown. Много е лесна за работа.Само настройваш след колко време да се изклучи компа ти. Успех !!! Ако неможеш да я намериш пиши на лични и ще ти я пратя на е-maila.
   Цитат:

Първоначално публикувано от bobovo  
 Свали си програмата  Shutdown. Много е лесна за работа.Само настройваш след колко време да се изклучи компа ти. Успех !!! Ако неможеш да я намериш пиши на лични и ще ти я пратя на е-maila.

А след това не може ли пак да се включи?
Потърси програмата child control. Има доста полезни възможности.
  или просто създай за детето отделен профил (account) с потребителски права и като администратор му задай времеви ограничения с командата net user "име на профила" /time:M-F,15am-18pm;F-Sa,10:00-16:00 (ще рече примерно Пон-Пет от 3 до 6 следобед, Съб-Нед от 10 до 4).

и преди да изреве някой експерт цъкащ по цял ден като администратор - за да сработи това без заобиколки спазвай валидните за всяка семейна машина елементарни правила - пароли на всички административни акаунти и закл.bios също с парола и зададено boot-ване само от харда