Резултати от 1 до 8 от общо 8

проблем

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    65
    #1

    проблем

    Здравейте! Имам следния проблем: когато изхвърля някакви файлове в кошчето, те не се изтриват, въпреки че като го отворя ми показва, че е празно. Катосе понатрупат повече файлове дори не иска да се рестартира от страт менюто, в смисъл че се изключва компютъра но не се включва след това и трябва да го пусна от копчето за рестарт на самия компютър. Проверих за вируси, нямаше, явно проблема не е от тях. Имам една програма ънлокър но и с нея не става, казва ми че няма заключващ механизъм и че не може да изтрие файловете. Грешката която се появява при опит да изтрия коша е: cannot delete Dc1 (или Dd1) бъдете сигурен че няма защита или че не се използва от друго приложение. Ако някой може да помогне ще съм благодарен!

  2.  
     
  3. Member Аватара на shanto
    Тук е от
    Feb 2008
    Мнения
    621
    #2

    Re:проблем

    А опитваш ли да "изпразниш" коша, а не да го изтриваш? ->Empty Recycle Bin

  4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    65
    #3

    Re:проблем

    естествено че му давам Empty Recycle Bin

  5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    1,378
    #4

    Re:проблем

    За мен е вирус. Скоро се борих с такъв, дори Avira не помогна - мръсникът спираше проверката й и то не само на нея - Spybot и т.н.. Стана с ERD Commander 2007 - монтирах намерената инсталация на Windows, от autoruns изчистих всичко, което не го знам, изтрих всички файлове, които бяха стартируеми в списъка на autoruns, опразних коша и System restore и така...

  6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    65
    #5

    Re:проблем

    направих проверка с авира не откри нищо а освен това си върнах бекъпа от преди няколко месеца но пак нищо. В гугъла имаше решение на този проблем, пише че става въпрос за недоистрити файлове и да се влезе в коша през промп командер и от там да се изтрие коша, но не можа изобщо да открие кошчето от там.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    2,042
    #6

    Re:проблем

    Пробвай с " Eraser "
    http://eraser.heidi.ie/

  8.  
     
  9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #7

    Re:проблем

    случайно да имап инсталирано нещо на Norton?
    (т.е. да имаш Norton Protected Bin)

  10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    65
    #8

    Re:проблем

    Нямам нищо на Norton. Eто как оправих проблема - дадох му do not move files to the Recycle bin и сега това което трия просто не минава през коша и засега няма проблем изтриват си се файловете. Единсвено не мога да възтановя нищо, но и без това не ми се е налагало досега да го правя и функцията restore не е важна за мен. Надявам се сега както трия файловете без да минават през коша да не се появи друг проблем, но засега проверявам всеки път като изтрия нещо дали ми се увеличава пространството на диска от който трия и засега всичко е наред.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе