Интересно ми е да видия кои какво използва за запис на дискове към момента, и дали НЕРО лека полека губи позициите си с последните няолко стотин мегабайтови версии...
Интересно ми е да видия кои какво използва за запис на дискове към момента, и дали НЕРО лека полека губи позициите си с последните няолко стотин мегабайтови версии...
Roxio Easy Media Creator 9 и Nero. Предпочитам роксиото. Нерото никога не съм го харесвал. Между другото Роксиото и то снана много мегабайти и не ми е ясно защо се правят ненужни функии. Всичко трябва да е малко и просто.
Неро - защотото ми харесва и съм свикнал с него. Не виждам причина да минавам на друго.
Nero portable и Image Burn. Преди използвах Small CDWriter
гласувах Nero, ама викам, че щом си сложил програми, като ImgBurn, би трябвало да вкараш в списъкът също, Alcohol 120%, CloneCD etc.
Използвам Nero 8.3.6.0 , няма никакви ядове. А по отношение на големия размер, решението е просто - цъкаш си при инсталацията само това, от което ще имаш нужда, другото се пропуска.
CDBurnerXP Pro и UltraISO - много съм доволен от тези двете програми, малки , компактни. Нерото го отсвирих преди много време - много порасна горкото.
ImgBurn - 99% - безплатна, никакви проблеми, много опции, клониране/работа с ISO. Единствен проблем - не може да прави multi-session CD
InfraRecorder - 1% за случаите, когато ми трябва muslti-session CD Иначе също нелоша порграмка, безплатна, портативна. Ама не го виждам като опция