Здравейте. Искам да заменя видео файловете на едно двд, с DivX с вградени субтитри, като запазя менюто и всичко останало. Възможно ли е това и ако да, как да го направя.
Здравейте. Искам да заменя видео файловете на едно двд, с DivX с вградени субтитри, като запазя менюто и всичко останало. Възможно ли е това и ако да, как да го направя.
по-лесно е да направиш ново DVD, като му създадеш същото меню
проблемът е, че след като задаваш такъв въпрос по такъв начин, надали имаш уменията да да го направиш въпросното DVD, ама все пак опиши ситуацията, пък ще видим какви съвети ще даваме
ако си мислиш обаче, че има програма от рода на "вземи менюто на това DVD и залепи към него тоя divx", грешиш
ами според мен, просто няма как да стане, тъй като става въпрос, за divx, или един зял файл ".avi", за разлика от DVD, който е създаден, от десетки файлове - VOB, съдържащи, менюто, сцените, бонуси и така на татък...
Значи няма да стане така както го мислех. Искам да си сложа субтитри в едно двд, ама не знам как. Пробвах с няколко програми ама не се получи. А филма ми е от любимите и го искам за двд колекцията си за да го гледам на домашното кино.
гледай как правилното описание на проблема помага за решаването му
това пробва ли http://www.digital-digest.com/dvd/do...itler_360.html
Не, изписва някаква грешка. Благодаря все пак за труда.![]()