На сина настолния е с 8800GT и E7400 никакъв проблем .Не е вдигала повече от 62С , а играе Assassin,left4dead,gta4 на max резолюции.
На сина настолния е с 8800GT и E7400 никакъв проблем .Не е вдигала повече от 62С , а играе Assassin,left4dead,gta4 на max резолюции.
Не съдя по мойта карта, че осма серия е бъгава! Констатирам факт ,че някои игри в момента(нови които подържат Physx) имат проблем точно с Nvidia 8ххх.Не казвам ,че проблема е точно в картата, даже съм сигурен ,че не е в нея а е другаде!(може аз да не съм се изразил ясно!)По скоро съм склонен да казвам Вистата ми е скапана.Но ако отвориш форумите на доста игри ще забележиш , че масово най вече проблем с видеото има 8ххх, може би не толкова заради самата нея а от драйверите, ОС , плюс играта взети заедно.Едно нещо винаги преобладава и то е 8ххх, аз на мойта 8800гт си играя на gta4, startrek-online,АОС и още доста на максимум видео настройки на 1680х1050 без проблем, ама ето на sims3 и още една ,две дава фира.Знам си че проблема е в мойто ПК ,просто не мога да го намера.Първоначално публикувано от fXOrange
Както и да е!Аз в неделя мисля да хода на плаж на едно топло място , после Май месец на работа пак на едни топли места, та оттам май няма да пиша в този форум докато не се прибера в България. Затова ви пожелавам успех и весело изкарване на лятото!
п.п. Само се надявам fXOrange да бъде милостив към правописа ми като се върна, че 7-8 месеца без да чуя Българска реч даже е тежко