Необходима ми е безплатна програма, или модул от програма, за отпечатване на приходни ордери, тоест не за печат на ордери, а за отпечатване на квитанцията на приходен ордер при получаването на определени суми.
Някой да има идеи?
Необходима ми е безплатна програма, или модул от програма, за отпечатване на приходни ордери, тоест не за печат на ордери, а за отпечатване на квитанцията на приходен ордер при получаването на определени суми.
Някой да има идеи?
нещо не схващам
квитанцията към ПКО-то си е част от него. как искаш да печаташ само нея?
след като обаче споменаваш, че ти трябва обвързващо към самия факт на получаване, значи не ти трябва празната бланка, а за самото счетоводно отразяване, така ли?
объркан съм, защото аз го разбирам в смисъл, че просто ти трябва безплатна счетоводна програма...
Едва ли някой ще прави програма само за приходни ордери,Първоначално публикувано от shanto
освен ако не е по поръчка за някое "борче" бизнесмен, който "отчита" само приходи ("му взех" и "ми даде").
Защо не си направиш квитанцията в Excel и да си я отпечатваш, когато ти потрябва?
Не бе, трябва ми като дойде някой при мен да внесе някакви пари да не му пиша приходния ордер на ръка , а да го напиша на компютъра и да му отпечатам приходния ордер.Ако има и възможност дапомни веднъж въведени фирми, за да не ги набирам всеки път ощепо-добре.![]()
Варианта с Excel и аз го мисля,ама викам си да питам първо да не би някой да има някаква идея.
@panevdd,
точно такава програма ми трябваше.Благодаря ти!![]()