Има филм по книгата на Умберто Еко "името на розата". Намерих му субтитрите на фрии-то. На 2 диска би трбвало д аги има. Някой да му е попарал?
Има филм по книгата на Умберто Еко "името на розата". Намерих му субтитрите на фрии-то. На 2 диска би трбвало д аги има. Някой да му е попарал?
филма е супер (не съм го гледал, но и аз го търся) до колкото знам не е излизал на DVD, а правата за даване под наем на видео са изтекли и сега го нема никъде...ще го търся и аз из нета
На data-та и euro.net не намерих нищо по въпроса[!] Дано някой има пове4е късмет, и ако го среще на постне един линк.
Ей, ного ме е яд, като такива култови заглавия ги няма никъде. Дал съм заявка да я търсят, ама ще видим.
Филмът е също толкова добър колкото и книгата т.е. супер е!Аз съм го гледал на кино преди 10-ина години(с Шон Конъри и Крисчън Слейтър)За съйаление и аз не знам от къде да се намери...
Филма го даваха преди две-три седмици по една провинциална кабеларка, да злорадствам ли? :Р Настина е невероятен - но сериозно трябва да порови човек, за да го намери. Предполагам че го има на касети(!), но иначе....
ммм - с дръжни усилия трябва да го намерим - книгата наистина е много гот, пък и Шон си го бива [:D]
Ми има субтитри, има филм. Въпроса е къде.
Има и други хубави филми дето ги няма - 1492 - В търсене на рая, Огнените колесници, Мисия до Марс, косми4ески Пилоти ... Тях поне 4ували ли сте ги?
Търсихте ли в WinMX и eDonkey, мрежите.. там не може да ги няма.
Трябва ми обаче точното име на филма на Английски за целта. За "Името на Розата", (впрочем не ставаше ли въпрос за една книга в него с отровни страници?) ако е това в скобите даже мога се пробам да го изтегля.
Аз лично нямам пийр ту пиийр връзка, забранена ми е от работата, а вкъщи съм с модем. Иначе, да, за този филм става въпрос. За книгата с отровните страници.
Рон Пърлман е велик в тоя филм!!!
О Мефистофеле, дари ме с твоята спермата пур ламур с тая фемина. Жестока фраза!
nniki, mission to mars го имам, space pilots мина през мен, но е доста плосък и не си го записах. може би трябваше, но само това, че е на космическа тема не можа да ме накара...
Mдааа тоя филм ми е детската мечта [] само трейлъра съм му гледал...
Считайте че ще цъфне на Техното в скоро време... ( догодина [:]) )
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...s=dvd&n=507846
с p2p се намира лесно - на две части -добро качество..
филма е наистина много добър- е, не колкото книгата разбира се...но са се постарали...а е и старичък все пак...а за Шон Конъри две мнения няма![]()