DVD/DIVx/XVID Player - No. 1
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
Точно съм те разбрал, FFDSHOW без кодеци нищо не прави [:)]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Da ama mai ne si v chas po vuprosa FFDSHOW e codec pack sushto kato nimo samo che po nova versia..[:D]
Моите фаворити са WinDVD и BSPlayer.Но днес ми попадна филм,на който немога да изкарам звука по никакъв начин[:-banghead].Трябва ли допълнителен кодек за целта?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by kesten
Моите фаворити са WinDVD и BSPlayer.Но днес ми попадна филм,на който немога да изкарам звука по никакъв начин[:-banghead].Трябва ли допълнителен кодек за целта?
Ami ztegli si GSpot v2.1
Точно така, GSpot е много добро за целта - показва ти пълната информация за файла, а също и какви codec-и използва и най-важното: дали са инсталирани на машината. Ако да - може да имаш и повреда във файла; тогава има инструменти, които могат да ти помогнат (най-лекия е DivFix, има го в последния Nimo Codec Pack, само му дай Full install). Ако не... знаеш какво да правиш: тръгваш да търсиш из интернет, няма начин да не намериш. А иначе аз съм с RadLight, последно си сложих Nimo Codec Pack, v.5.0, build 9, beta1. Сега ще си дръпна да пробвам ACE Mega i FFDShow, да ги пробвам и тях. DVD нямам (засега).
Трябва ми крак за NVDVD 2.27 моляяя :))
И в крайна сметка, коя е най-добрата и най-простата програмка за гледане на DVD и ако може да ми дадете линкчета за дърпане и крак :)
А ето тука от мене последния PoweDVD XP с валиден key :)
Ако някой иска <font color="red">ТУК</font id="red">
Идеална работа!Благодаря на lemmy и slero за съветите!
Neznam da li ste zabeliazali ,no MicroDVD-to v sledvashtite versii she e plateno - www.tiasoft.de
ot onia den mi se bug-vashe i otkrih ,che v mdvd.ini ako [BOOKMARK] e poveche ot 100 filma gurmi , triesh i produlzavash.
Може и да има такъв Codec-Pack, и да се казва можe би FFDSHOW CODEC PACK..
Аз говоря за това:
http://sourceforge.net/projects/ffdshow
А ти?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by alexandro
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
Точно съм те разбрал, FFDSHOW без кодеци нищо не прави [:)]
Da ama mai ne si v chas po vuprosa FFDSHOW e codec pack sushto kato nimo samo che po nova versia..[:D]
a nqkoi polzval li e Vplayer...???
ne e nikak losh...[:-bigeyes]
Abe pi4ove da vi pitam neshto,vchera si iztochih edin film Signs i e XVID,obache kato go pusna i obraza e ZELEN i DVOEN.probvah go sus Divx,GDivx,Media Player v.9,Real player,BSPlayer i nishto nestava!Kakva moje da e prichinata?
Mersi mnogo
MICRO DVD v.1.1 е тва е плеъра слагах си и Ред лайт ама първия ми харесва повече а за какво ви е FFDshow ако е за LOTR Two towes или за Die another day за първия отивате на www.dvd.box.sk и сваляте XviD Codec build 15012003-1 без NIMO Codec за втория XviD+ NIMO- САМО- AC 3 AUDIO DECODER -той е във direct show filters всичко си бачка О.К. без FFDshow пиша го това защото само при тези филми имах проблеми всички други които съм гледал са с NIMO-custom
Ползвал съм MicroDVD, RadLight i BSPlayer... в общи линии не съм доволен от всички, сега ще пробвам с nvDVD. Дано да бъда доволен. :-)
WMP9 + небходимите и достатъчни кодеци = "picture like a dvd" [:D]
ИнтерВидео ВинДВД - нема равен
Само за Асус дъна
Нещо принципиално различно:
Плейър със вградени кодеци и субтитри. Плейва и отдалечени филми без да ди сваля.
Повтарям, иска само Уйндоус и ДиректХъ, никакви кодеци. Ако ги имате, просто не им обръща внимание. Всички кодеци са с него, като DLL-ли. Включително MPEG2 и AC3. Може да не се инсталира, а да се копира от друг инсталиран. Понеже е направен според любимия ми принцип "Сичкото вътре"
Плейвания файл освен при вас може да е някъде другаде: на \\nekojkomp\filmi\film.avi или на http://free.nekade.net/usera/film.avi
На ftp:// не съм го пробвал. Субтитрите трябва да сте ги свалили локално. И връзката трябва да е достатъчно яка.
VideoLanClient - VLC Player
==========================
http://www.videolan.org/
АБСОЛЮТНО безплатен, GNU лиценз.