DVD/DIVx/XVID Player - No. 1
MicroDVD-то няма упдейти от много време, и вече почна да се дъни на много неща.
MediaPlayer - върши работа но е на M$ [:(]
Сега съм фен на nvDVD!
http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=nvdvd
Много добра оптимизация, няма никакви бъг-ове, и е оптимизирано на NVIDIA...
RadLight - opredeleno wyrshi rabota, suwsem leka programka e, napulno intuitiwna i naistina MNOGO lesna za use - url-a go ima neide iz techno link ;)... Malko buggava... no samo malko :)
NVIDIA THE WAY IT'S MEANT TO BE WATCHED :)))))
be az sam si fan na BSPlayer-a i na PowerDVD ama ei sq 6e go probvame i tva ne6to.
Ами аз съм с ATi и затова няма да пробвам тоя нвидиа плейър. По принцип позвах микрото ама от доста вереме съм с bsplayer-a. Доста бъгав обаче със супер мноо настройки и ми върши идеална работа. Да ме извиняват почитателите на Radlight-a ама според мен това е мноо мижав плейър.
Mi a zpolzvam Zomm Playr i BS PlAyer, Media Player-a mi e mnogo tejyk, a puk neshto ne mojah da s epreboria s interfeisa na MicroDVD ...
MicroDVD и PowerDVD за ДВД филми.
Радлайта дори не поддържа италик субтитри, да не говорим за цветни.
НвДВД плеъра не е лош, макар че му куцат настройките за видеото малко, и по точно тези за изображението. Никаква разлика между ПоверДВД и този на нъВидия. Поне аз не видях такава.
NVDVD nqma pan-scan, zadavane saotno6enie na stranite v FILE rejim( e tva za mene e mnogo vajno)in4e za DVDta stava.6te 4akame sledva6tite versii .....
lightmaster ти FFDShow нямаш ли? Аз с него ги правя тия неща...
От много време търся най-подходящата комбинация :))
За момента сам се спрял на следната :
1. DVD player : PowerDVD - класика в жанра :)) Само му сваляйте patch-овете. Мисля, че по-добро от него няма все още.
2. За DivX (XViD) : Пробвах KoalaPlayer XP 2.6. Много сам доволен. Има почти всички екстри на BSPlayer-а, само дето не е толкова бъгав :)) Забравете за всички кодеци (Divx5,4,3.11,XViD).
Сложете си FFDSHOW (последна версия от 13.10.2002) - по-бърз е, по-малко памет заема и има безброй екстри (postprocessing, deinterlacing, шумови филтри, pan-scan, субтитри и т.н.).
За звука - за AC3 звук трябват съответни филтри.
3. Ако гледате на TV - TVTool 6.8.4 (но само за NVidia)
PS. С PowewDVD също става супер за DivX, като използвате FFDSHOW.
Go_Go - това със "забравете всички codec-и" е абсолютна ламерия!
Помисли малко преди да кажеш такава мега глупост! [:(]
Codec-a и Player-a са две абсолютно различни неща.
.. иначе другото е вярно [:)]
Не си ме разбрал правилно. Имам предвид, че няма нужда да се инсталират всички тези кодеци. Достатъчно е само FFDSHOW.
Точно съм те разбрал, FFDSHOW без кодеци нищо не прави [:)]
4oveka e nov, ostavi go da lamerstva dokato mu e padnalo. a pyk nvDVD-to e #1. da im se na4udi6. az gledah po princip sas mplayer2 ama tova e 80000000 pyti po qko. 4e i designa e razmazva6t! o4akvam nova versia
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
lightmaster ти FFDShow нямаш ли? Аз с него ги правя тия неща...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
hell not.
me sam 4uval sq 6te go drapna i ako gi opravq tiq drebni ne6ta bye BSPLAYER, bye POWERDVD
btw. ima edno player4e ama e samo za DVD - DirectDVD poslednata versiq 4.48 (maj) za DVD e mnoo qko ima predostata4no opcii ama nikade ne moga da namerq crack[:-banghead]