Имам Photoshop 7 и реших да си го инсталирам, но в инсталацията ми казва, че иска предишна версия на програмата. Пробвах с други серийни номера, но не ги приема. Има ли някакъв начин да инсталирам програмата без предишна версия?
Имам Photoshop 7 и реших да си го инсталирам, но в инсталацията ми казва, че иска предишна версия на програмата. Пробвах с други серийни номера, но не ги приема. Има ли някакъв начин да инсталирам програмата без предишна версия?
i az go imam i ne i pravi takiva problemi, ako iskash pishi edin email i 6te ti go dam
Kak we? I na men mi stava6e taka i kato si slojih versia 6 i si trugna idealno. Tvoq PhotoShop kakuv e Beta ili Full?
Какво ще ми дадеш? Ако е Photoshop 7 пълна версия няма нужда, аз мога да си го намеря, но искам да подкарам моята версия.
е-маил-а ми е afterburner@mail.bg ако е нещо друго.
Аз сам с WinXP и когато пусна инсталацията ми иска моите данни и сериен номер. След като напиша този номер, който имам ми иска диск или инсталация на предишна версия
Ami q sloji starata versiq na PhotoShop 6 i se <font color="red">Рестартирай</font id="red">компа. Ako ne stane ve4e nqmam idei [:-bigeyes].
az sam s win98
photoshop dosega na kompiutara si ne sam imal osven 7-cata
neznam kak e stanalo
E kak we ne ti li iska6e photoshop 6 kat go instalira6e 7- ta. [?]
NE !!!
pitashe me s radio butoni dali da tarsi stara instalacia ili dali da instalira napravo ili ne6to takova (be6e na angl i ne go razbrah pak i ne pomnia ve4e)
ako ne viarvate da vi dam copy-eto si
Има и версии които не са update но аз имам такава и се чудя как мога да го инсталирам без старата версия. Ако имах 6-тицата нямаше да има проблеми но я нямам.
6tom e update, ne moje da stane bez stara versia
az imam na edin star disk photoshop5, nikoga ne sam ia vijdal i neznam dali 6te moje da ti pomogne. ako iskash da ti ia dam da probvash.
eeee ma az sam i tap!!! nie ako se vidim az sha ti dam napravo sedmicata)
i kato gledam si adash i si sashto ot sf)ako ia iskash pishi na mail
pavkata86@mail.bg
da se razberem