Препоръчайте ми софтуер за заключване на директории.
Общо взето задачката е да се спре достъпа на всички потребители до дадени директории на компютъра. Номера с различни windows потребители отпада.
На времето си спомням, че ползвах FolderLock, ама това беше отдавна... Харесваше ми, че освен да кодира дадена директория, можеше и да я скрие...
Общо взето ми трябва нещо с подобна функционалност. Някой ако има опит - моля да сподели.
Мерси предварително.
А да, едно важно уточнение - операционната система е Windows 7 64 bit.
Re:Препоръчайте ми софтуер за заключване на директории.
Според мен това се решава перфектно с Folder permissions. Разбира се, те може да се модифицират от друг/и администратор/и. Но ако нещата опират до недоверие между тези юзър/и, то едно елегантно и надеждно решение е TrueCrypt. Плюсове - безплатно, може и portable, практически непробиваемо. Минус - контейнерът може да се изтрие от администратор
Re:Препоръчайте ми софтуер за заключване на директории.
Кофтито в случая е, че ще се влиза от отдалечен компютър в моя, използвайки се моя собствен юзер профил. Цялата идея хич не ми харесва, ама какво да се прави като сина на шефа е решил да се прави на много работен. Идеята ми е, просто да си защитя важните документи, по които по разбираеми причини той не би трябвало да работи. :smiley:
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1299759905[/time]_________________________________________________
Темата е за боклука.
Намерих си работещо решение под формата на по-нова версия на FolderLock от пиратския залив.