iNTERNET Turbo - 2002 - РАБОТИ! Не се бъзикам, работи [:-bonc01] [:-bonc01] [:-bonc01]
Така хубаво ми се точи нета, че чак сърцето ми се къса [:-brokenheart].. Охлеле, сърчицето ми ...
РАБОТИ!
iNTERNET Turbo - 2002 - РАБОТИ! Не се бъзикам, работи [:-bonc01] [:-bonc01] [:-bonc01]
Така хубаво ми се точи нета, че чак сърцето ми се къса [:-brokenheart].. Охлеле, сърчицето ми ...
РАБОТИ!
Дай малко обяснение де, какво е туй нещо и като работи, каква е кирията
п.с. Трябва да говоря с Крис, на жените във форума, да им се пишат званията в женски род, щото малко смешно ми звучи - "Новак" [:D]
Тъй де, започнахме да ставаме.. ъмм, много - 2, 3 (словом: ...)?
Програмката я качих от новата ПЦ.мания, попадна ми случайно диска - води се за ускорител на интернет връзката. Пробвала съм едно-две такива чудесии, но все не ми конфигурираше шашмите както трябва
В тази (iNTERNET Turbo 2002) има няколко варианта на конфигурации, като за да се изпробва един трябва да се аплай-не и да се ребуутне тракторчето... Работи, АМИН... Не съм имала толкова стабилна връзка от 2-3 години насам
Змийско откровение: Трайъл е. Някой доброволец да я кракне... мооооля))))))
i az q imam taq programa ma ne sum q polzval
stiga be da ne se bazikash che bachka ...
az q instalnah, but kato ne razbiram english
da si q nastroq za ko miq ... hihahahahaha
<font color="blue">Ol`Dirty Bastard - <font size="1">**** whit me</font id="size1"></font id="blue">
aaaVEEE Eiii kade sa bykvite e
tam imashe bykvi, shiva izgona ot foruma ve eei
iskam bykvite da se vijdat shoto
shte ritam shamari nalqvo nadqsno i nqkoi
shte si izturve zubite ( bez da iska )
she stanat na shtori ....
Kirande илюзията е голяма работа. []
Просто ти е оптимизирала скрипта на модема и може би има някоя екстра "Keep alive"
И да искам няма къде да я пробвам за да ти кажа []
Някои от тези крак-ове дано ти свърши работа
http://astalavista.box.sk/cgi-bin/ro...ubmit=+search+
Едва ли оптимизира кой знае колко dialup връзките.
А на кабелния нет такова нещо май не му трябва.
DeathKnight, илюзиите наистина са голяма работа, но това нещо наистина е странно - никога, ама НИКОГА не съм имала толкоз стабилна връзка. Не ме е дропило от 2 часа, "+!?"%?+%"!?!
Ураа... товарищи... то не е връзка то е "майна небесна"... Пък колкото до илюзиите ми - не знаех че модема има такова въображение... е, с какъвто се събереш, такъв ставаш :DDDD (my prrrrecious)