има ли такова нещо за Winamp, че нещо не намирам на техния сайт
Преглед за печат
има ли такова нещо за Winamp, че нещо не намирам на техния сайт
Дай някакъв e-mail да ти го пратя.
хммм...кажете повече за това МР3про...преди 1/2 година опитах нещо, ама дали плъгинът за ампа беше кирлив, или кодера на media-jukebox, но звукът беше кофти, и то на 128К.... препоръчайте някои кодеци, версии нещо?...
Качествна мп3-ка във формат мп3 можеш да си направиш със CoolEdit pro 2.0. Недостатъка му е че високоте честоти са нереални.
XIIID, мп3-ката която си пускал не е била 128к тъй като мп3про е до 96Kbps.
vie kajete ka4estven encoder za mp3pro. pisna mi da praq mp3 sas LAME pri --alt-preset extreme (5min=10Mb).
вярно, всичко тръби - ехаа, това новите формати при същото качество щели да заемат по-малко място... ИМАМЕ СИ МЯСТО - качество искаме! пък ей-на MP3pro -до 96Kbps подигравка... и м/у другото ми се драйфа от декомпресирани audioCD-та от сергии! пък WMA как ли ще е ?...
благодаря, намерих декодер, трябва да кажа на всички фенове на MP3pro че е пълен боклук и само прецаква песните като ги орязва, ама какво да се прави като някои компресират и качват песни в нета под този формат
IBANEZ aко пуснеш --alt-preset cbr 160 ще ти се получат много качествени МР3-ки а 1 мин = <1МВ
Със --alt-preset standart -k стават много яки mp3-ки.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Julian
Със --alt-preset standart -k стават много яки mp3-ки.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
забележка:) трябва да е standard
знам, ама не е много хубаво за метъл. иначе имам на ЕАС-то 3 профила: --alt-preset extreme, --alt-preset standard -k, --alt-preset cbr 192
първото е за метъл, второто е за на брат ми работите (чалга и рап) и третото за албуми дето въобще не ме интересуват.
и после за гъзарийка използвам mp3 releaser за да направи *.nfo, *.svf, *.m3u и да пооформя по-прецизно таговете и имената на файловете.
и става много яко
абе IBANEZ къде си тръгнал с това MP3pro щом cbr 192 го използваш само за енкодване на боклуци [:)], то pro-то е пълен боклук дори в сравнение с cbr128
прав си. мп3 про SUX! и дори като точа мп3 от нета супер се ядосвам че са cbr 128, дори не са и с LAME правени. ебаси, не умряха ли тези cbr-та под 192? дори вчера точех един албум, дето много ми трябва-веднъж от техното и веднъж от евронета. бяха едни и същи мп3 - cbr 112!!!!! и се ядосах и утре отивам и давам 6лв да си го купя на аудио СД. много ме хваща яд на глупаци, за които качеството не е важно. поне кофти мп3ките не са големи като обем-60мб ти е целия албум. при мен стават за една нощ.