Проблем с един от адресите в abv.bg
Проблем има само с един от адресите, който е служебен и съответно - важен. При опит за отваряне излиза само надписът "Добро утро (едикой си)", а надолу е чисто поле. Все пак списъкът с папките го има вляво и мога да влизам в него, чета си писмата, но не мога да отговарям, нито да напиша ново. След неколкократно влизане в пощата, вече дори не се отваря целия поздрав, а само донякъде - "Добро утро (едико)". След още няколко пъти влизане - още по-кратко - "Добро утро (еди)". Думите в скобите са примерни, не съм изписал истинския адрес. По някое време пак излиза цялото обръщение, но само толкова. Вирусче ли е и дали може да се оправи?
Re:Проблем с един от адресите в abv.bg
с новия интерфейс или със стария?
ctrl+F5 за пълно презареждане пробва ли?
И аз имах такъв проблем, оправи се след няколко дни, пробвах какво ли не, вкл. liveLinux и т.н. Пиши на съпорта им. Но се съобразявай, че услугата им е безплатна. Доколкото прехвърлих Общите им условия, май единственото, което намерих по въпроса: "Ни гък, ни мък!" е следното в чл.27, т.3:
"... Нет Инфо не носи отговорност за непредоставянето на Услугите или предоставянето им с влошено качество в следствие на извършвани тестове от страна на Нет Инфо с цел проверка на оборудване, връзки, мрежи и други, както и тестове, насочени към подобряване или оптимизиране на предоставяните Услуги."
Личено мнение, примеми го като съвет, а не като присмех или нещо подобно: вземете си платена майл услуга, ако нямата ресурс да си поддържате собствена такава. Така ще има за какво да протестирате. Все пак за мен е странна следната ситуация: Сериозна_фирма (Е)ООД с адрес seriozna_firma@bezplaten.domein
Днес проблемът се е оправил като гледам. Със стария интерфейс съм, не можах да свикна на новия. И за сериозната фирма съм съгласен и ще се вземат мерки в тази насока :016:. Благодаря за сега, дано няма повече проблеми.
Да добавя, че на линка им на Нетинфо за връзка пращах две писма и нема кой да ти отговори! Те толкова си и уважават клиентите. Писах им, че в новата им версия не работи полето за "Тема" изкачането на предишни теми, за да не ги набираш повторно всеки път, когато ти трябват. Това в стария им вариант още си работи. Е, никой не си мръдна пръста по въпроса.