Проблем със драйвери на креатив
Здравейте!Значи инсталнах си следната версия драйвер на креатив Realtek AC97 Audio Driver 3.96,но нещо ми бръждят колоните,леко и на моменти,но е доста дразнещо.Сложих и друга версия-пак същото.От къде може да е проблема,някой ако може да ми каже някоя сполучлива версия на тия драйвери,или ако е от нещо друго,моля да сподели,но преди нямах тоя проблем със вградената звукова карта.Тази е модел creative es1371!
Re:Проблем със драйвери на креатив
Не си писал за коя операционна система искаш драйвер и за това реших и да не отговарям на предният ти пост но все пак не се сдържах.
Махни на риълтек драйвера и виж дали ще стане с този.
http://support.gateway.com/support/d...2183.exe&st=fn
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Да,Уиндоус XP е,свалих ги и пробвах,но пак същото...Между другото реалтека като го инсталнах,нещо не ми се включва със стартирането на компа,а когато влезна в инсталационната папка и го пусна от там,2-3 пъти ми изписва EQ invalid fail,или нещо подобно.Може и в мен да е проблема,да не мога да го инстална както трябва,и от там да се получава проблема!
Пробва ли колонките за да ги отхвърлиш като вероятност да е от тях или да пробваш да включиш друго устройство в звуковата карта
Цитат:
Първоначално публикувано от jonov
Пробва ли колонките за да ги отхвърлиш като вероятност да е от тях или да пробваш да включиш друго устройство в звуковата карта
Ми значи дом.кино съм вързал към нея,като гледам филм и слушам музика от плеара на киното го няма това бръждене!
Но може да е от кабела от компа до дом.кино . Достатъчно е да е повреден екрана на кабела . В един разклонител ли са вързани ? Проба с друг кабел ако имаш възможност .
Здравейте!Как да инстална тоя Realtek ALC AC97 Audio Driver,няма значение коя версия е,когато го инстална не се пуска автомати4но с включването на компа,а когато влезна да го пусна от инсталационната папка,ми показва EQ initial fail!От4ита го не6то като гре6ка.Някакви препоръки?