Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем с PC-то

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2011

Проблем с PC-то

Здравейте!От два дни имам странен проблем с компа - на декстопа ми се появиха петна от зелени точици,които са главно върху иконките,но има и по самия уолпейпър При работа с браузър петната си ги има,но всеки път са на различно място и главно върху текст и снимки.Като пусна филм или ТВ(монитора е с вграден ТВ тунер) от петната няма и следа На всичкото отгрое от днес нямам и звук от компа като проблема не е от колонките,тъй като звук няма и при свързване на звука чрез ТВ-то ... Като извадя звуковия кабел от компа и го включа звука тръгва за 2 секунди и пак спира!Направо се побърквам и не мога да направя нищо,а и не съм голям спец по компютрите - дали е вирус или нещо друго Благодаря предварително за съветите

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Проблем с PC-то

като за начало кажи с вградена видеокарта ли си или отделна

4. Тук е от
    Jul 2011

Отделна е - Ати Радеон (доста дърта - около 7 годишна)!Иначе звука го оправих Остава другия проблем!

5. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Смени драйвера за видеото.

6. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Най-вероятно картата ти е прегряла/заминала...
    Най видимия симптом, е спрял (поради НЕпочистване от прах) вентилатор на видеото....

7. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Най-вероятно картата ти е прегряла/заминала...
    Най видимия симптом, е спрял (поради НЕпочистване от прах) вентилатор на видеото....
    Точно това се оказа - заминала е картата Ремонтираха я нещо,но все още си има проблема!Плаче за нова!

8.  

9. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

е па какво толкоз да и ремонтират не знам?!
    Освен да са и сменили фирма, ама туй няма да оправи проблема.
    Да не ти зеха пари, за ремонт?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе