-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
Iskam da kaja na provarjenicite na F-Prot 3.12d che ne uspq da hvane roron.b w nashiq net. s definicii ot 30 jan i full scan.
prawete si smetkata kato go preporachvate po forumi i priqteli kakwa usluga im prawite...
NAV Corp s definicii ot 29 jan hvashta bez problemi
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
С теб съм ,F-prot ne struwa [:-D]
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
най-яките антивирусни са kaspersky i DR.Web ...kaspersky си пускат всекидневно ъпдейти
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
Откакто имам PC ползвам F-prot. Не ме е предал. Преди година ме убедиха да мина на Kаspersky и на втория месец го разкарах.... Много е зле... е не чак много, ама с вирусите не може да се оправи как трябва.
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Gadget
Откакто имам PC ползвам F-prot. Не ме е предал. Преди година ме убедиха да мина на Kаspersky и на втория месец го разкарах.... Много е зле... е не чак много, ама с вирусите не може да се оправи как трябва.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Toва,че не си успял да си конфигурираш Касперския ,не означава ,че не се оправя с вирусите!!!
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
Nali F-prot si bachka pod DOS, tova ne go li pravi mnogo burz AV scener, puk i gor eniakoi fail moje da e zarazen kato explorer.exe a pod Dos ne si e. Az sum mu privurjenik vupreki che se stresnah s tazi shumotevica okolo Roron. Ima li nachin da mu se vidiat spisuka s virusite koito hvahsta, kakto virus listata pri Nav primerno?
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
Аз съм си за F-prota макар да има някои пропуски но съвършенна програма няма така си е но хваща и лекужа доста неща които която и да е антивирустна програма под уиндовс не може да хване и ако го хване не може да го излекува
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by svetliof
Ima li nachin da mu se vidiat spisuka s virusite koito hvahsta, kakto virus listata pri Nav primerno?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Да, има. Под ДОС пишеш следното: f-prot /virlist > virlist.txt
и вирусите, които са в базата на f-prot са записани във файла virlist.txt. Хубавото е, че освен тях f-prot хваща и техните модификации :)
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
хич не е лошо нещо ф-прота пък и си е програма с история.. [:D]
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
Абе с история си е и принципно го уважавам ама сега и аз не съм много доволен от него. Не засече Roron-а, трябваше :).
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
никой/нищо не е перфектен(о) [:D]
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
Абе то при мене не засече Roron NAV2003 с пуснат LiveUpdate и съм с кабелен интернет и съответно с последните дефиниции. Пък вие се оплаквате от смешния Ф-прот. btw явно има нова модификация на вируса, защото иконата не беше на флаш анимация, а беше няква руса мацка. Извода е, че вируса може да се изменя много бързо за да не се засича с последните дефиниции на която и да е AV програма.
Вече за втори път си спасявам информацията на харда от този вирус, а пък на сайта www.sarc.com пише че този вирус има слабо разпространение :)
-
Mirizliviq F-Prot 3.12d
Стига сте плюли и подценявали F-prot :( Това да мен е най-стабилната AV включвайки engine, дизайн и интерфейс, както и натоварване на системата. Всички други варират с плюсове и минуси... :)