Резултати от 1 до 8 от общо 8

Special Paint!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. DJ
    DJ е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

Special Paint!

Abe trqbva nqkakva programa, neshto kato tiq deto gi izpolzvat vuv filmite (ne se smeite!), s koito mogat da se promenqt primerno chertite na liceto, da se zastarqvat i takiva raboti, nali razbirate! Kajete mi nqkoq!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Special Paint!

Това, което ти трябва, е технологията morphing (представлява плавно трансформиране на едно изображение в друго (най-просто казано)) или warping - изкривяване. Изображенията може да бъдат неподвижни, може да бъдат и видео клипове. Форматите за експортиране също са различни.

Ето ти една програмка:

<font color="red">MorphMan 4.x или 3.x или 2000 /</font id="red">(http://www.stoik.com/morphman/)На сайта има обяснения и уроци.

Системните изисквания на фирмата са доста занижени (според мен). Има вграден видеоредактор, макар и елементарен

Други подобни:

Morpheus (http://www.morpheussoftware.net/)- на сайта има уроци, не е лоша, но аз лично предпочитам Morphman (и аз не зная защо)

WinMorph (експортира и в SWF,може да се ползва и като plug-in към някой видеоредактор

Easy Morph или по-добре WinImages (http://www.blackbeltsystems.com/)

Има още, но за да не прекалявам, спирам дотук. Предполагам, че все някоя от тези ще ти свърши работа, много зависи какво искаш да правиш. Обаче си е играчка, да знаеш !

Ако имаш сериозен интерес - ето ти един адрес с доста информация за технологията, сайтове, демо и др.

http://graphicssoft.about.com/cs/mor...ms=%2Bmorphing

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Special Paint!

малко спомени - някъде около '93-'94 мисля излезе първата morphing програма, около 1.5-2 mb. максимумът, който можеше да прави, беше да влачиш пиксел по пиксел... и въпреки всичко беше купон [].

5. DJ
    DJ е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

Special Paint!

Abe ne morfing, znam go az nego i imam nqk`vi takiva programki...

Vse pak blagodarq na Jenny za toooooova mnenie!!!

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Special Paint!

dj, разбрах аз какво искаш, но явно гледаш малко повечко филми, отколкото трябва []. максимумът, който можеш да получиш, е програма за правене на лице по описание, каквато се ползва в полицията (словесни портрети), но отсега да знаеш, че няма да ти я дадат лесно, ако изобщо ти я дадат... на мен ми я дадоха чак на второ поискване [:D][8D].

7. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Special Paint!

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DJ

Abe ne morfing, znam go az nego i imam nqk`vi takiva programki...

Vse pak blagodarq na Jenny za toooooova mnenie!!!

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Формулировката на въпроса така се връзваше с отговора ми, че чак ми е мъчно, че не е това [^]!

8.  

9. DJ
    DJ е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

Special Paint!

Sorry Jenny!!! Ama k`vo da se prai...

A, FearMe, a kak shte stane rabotata ti da q dadesh na mene...) (shtom si q vzel veche, de...)

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Special Paint!

it is so secret, that i have to kill ya even before i give it to ya [:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Paint.NET, версия 3.56
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 21-11-10, 18:47
  2. Купувам: The Lord Of The Rings (Special Extended Edition)
    От kristov във форум Купува
    Отговори: 6
    Последно: 17-03-10, 14:58
  3. corel photo paint - transparency
    От connect във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 01-11-07, 15:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе