-   Netscape vs. IExplorer  Видях онази статия за сигурността на заглавната страница на Сетком от която личи че Netscape-то е ддоста по-безопасно от IExplorer-а. Все пак за последно си бях инсталирал Netscape 6 и беше пълен боклук като постоянно забиваше и имаше ужасно смотани недомислици. Е какъв е вашия съвет? да сложа ли Netscape 7 или да остана на IExplorer 6[:)] 

-   Netscape vs. IExplorer  Айде пак се почна... =)

Сложи си Phoenix

А ако останеш на ИЕ си сложии MyIE2

-   Netscape vs. IExplorer  Сложи си Opera 7.01. [;)] 

-   Netscape vs. IExplorer  Абе интересното беше, че след като си пуснах firewall-а на XPто, и теста ми даде повече пропуски в IE-то от колкото без firewall ?!?!?!?

Мноо интересно :)

-   Netscape vs. IExplorer  Netscape Rulez [:)]... Опера и IE му дишат праха. Да не говорим че преди fix на Опера такива "Фантоми от Операта" имаше че... 

-   Netscape vs. IExplorer  Точно така :) Netscape Rulez... Говорим от 7ма версия нагоре... абсолютно по всичко превъзхожда IE и отрочетата му. Истината е в ядрото Mozilla. Дали ще ползвате Netscape, Phoenix или Mozilla Browsers няма значение, а и няма да сбъркате :) 

-   Netscape vs. IExplorer 
-   Netscape vs. IExplorer  <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Ivo Wolfen

Освен в бързината.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Искаш да ми кажеш, че NS-a e по-бавен от IE-то? Глупости :)

Само при зареждането, защото NS-a не е вграден в Wina, както IEто. Ама след това страниците се зареждат по-бързо.... а и зависи кой web developer e писал страницата и за коя платформа... и въпреки това NS-a e по-бърз :)

P.S. Всеки пише наизуст... чел някъде, чул от някого. Като пишеш мнение значи ти е минало през ръцете. Нали за това е този форум? Всеки да застане зад мнението си. Или поне цитирайте източниците си :)

-   Netscape vs. IExplorer  На стария ми комп бях сложил netscape. Проблем беше примерно със стрария дизайн на dir.bg. Много бавно се скролваше-бавно се появяваха разните му картинки и текстове. Друг проблем който имах е например със страницата на фирма D&G www.dandg-bg.com

Нетскейпа ми показваше всички странични менюта отворени и разбирасе препокрити и въоще неможеха да се използват. Това всичко е за нетскейп 7.

-   Netscape vs. IExplorer  В момента имам Opera7.0,IE6SP1 и Netscape 7 и най бавно зарежда Netscape 7 така че от никъде не съм го чул ами съм го видял. 

-   Netscape vs. IExplorer  Основния проблем е че IE-то е най-разпространения браузър и всички web дивелъпъри оптимизират страниците си за него. Но като изключа въпроса със сигурността на даден браузър, много повече ми харесват mozilla базираните браузъри. Самия начин по който изобразяват страниците - бутончетата примерно ми се струва естетически по-издържан. И не на последно място, през половината време все пак работя на линукс през другата половина на win. И не че имам нещо против да си разнообразявам живота, ама все пак по-удобно е да работиш с един и същи браузър през цялото време - създава се някакъв навик. А IE  за линукс няма, няма и да има скоро [:D] так че phoenix-a си остава най-добрия вариант. 

-   Netscape vs. IExplorer  О, кефи ме Netscape-то, не че е нешо кой знае какво, но работи без засечки :) А онов аза сигурността си остава невидимо под повърхността [}:)] Netscape rulez!!! 

-   Netscape vs. IExplorer  4etno da si kaja Netscape ne sum polzval ot dosta vreme no ako trqbva da sravnqvam IE s Opera 101% sum za Opera po stabilna e i po burzo browzvash a edinstveniq i nedostatuk e 4e ne moje kato na IE da si izbirash download all ot saita s flash geta :) no vse pak sum po dovelen zashtoto ne mi zabiva na sredata na tursene na neshto a ako slu4aino stane mojesh da si produljish sled tova otkadeto si stignal a ne go duhash qko kato na IE 

-   Netscape vs. IExplorer  <blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by fori

Основния проблем е че IE-то е най-разпространения браузър и всички web дивелъпъри оптимизират страниците си за него. Но като изключа въпроса със сигурността на даден браузър, много повече ми харесват mozilla базираните браузъри. Самия начин по който изобразяват страниците - бутончетата примерно ми се струва естетически по-издържан. И не на последно място, през половината време все пак работя на линукс през другата половина на win. И не че имам нещо против да си разнообразявам живота, ама все пак по-удобно е да работиш с един и същи браузър през цялото време - създава се някакъв навик. А IE  за линукс няма, няма и да има скоро [:D] так че phoenix-a си остава най-добрия вариант.

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Fori недей ми се прави, ти си върл фен на Conqueron-a [;)]