-
FireWall за Windows
Здравейте !
Предполагам че и друг път се е обсъждала тази тема, но все пак искам да ви питам и аз. :)
Та значи имам Windows XP + SP1 + SP2 updates, който досега са пуснали от МалъкМек :). Интернет връзката ми е по wireless. Преди използвах Norton Personal Firewall 2002 + FireWall-а вграден в Windows. Не бях доволен от Нортън - зареждаше си хиляди бекграунд процеси, който не можеше да се изключат, и т.н и т.н. - абе товареха ми системата.[V]
Знам че много хора използват Zone Alarm Pro, но пък други ми казват че правела повече проблеми от Нортън.
Въпросът ми е какво използвате Вие, евентуално защо и някакви линкове за програмите, по възможност "фабрично регнати" при производителя ;)
P.S. Искам да имам firewall, защото съм вързан по ЛАН и със съседа, и така немога да му шервам дисковете :( :(
Поздрави
-
FireWall за Windows
Да ти кажа според мен най не прави проблеми BlackICE-a.
-
FireWall за Windows
Абе днеска случайно ми попадна един брой на някакво компютърно списание за 2 мин и вътре видях че BlackICE май има най - ниска оценка 2/5 май, като на 1 място беше Зоната - 5/5, а на второ Нортън - 4/5. Все пак нямах време да чета статията цялата и само оценките видях...
-
FireWall за Windows
Аз ползвам ZoneAlarm, фен съм му отдавна и винаги си свалям новите версии. Трябва да призная че напоследък се справя доста добре (версията 3.5.169) е много добра (поне според мен - мненията са доста противоречиви сред хората). Пробвай и се увери кое е най-добро за твоите нужди. Айде със здраве
-
FireWall за Windows
Аз Нортън съм ползвал и найстина крие ип и т.н., но си стартита 1001 процеса и това изнервя
Zone Alarm-а може ли да ми дадеш линк за тая версия дето ползваш + крак ?
-
FireWall за Windows
Аз такива процеси не виждам (1001), те са 3-4 и общо заемат колкото подобни firewalls. Сложи 2003 и няма да имаш грижи с нищо... щом в моята мрежа спря и Roron... не че другите не го правят, ама в NPF2003 си има всичко необходимо да блокираш банери, попъпи, анимирани картини, както и flash. Е как няма да е добър като кернелът му е на AtGuard :)
Ето ти и линка за Zone Alarm-а щом ти харесва:
Zone Alarm Pro + crack
И на NPF2003, ако размислиш:
Norton Personal Firewall 2003.rar
-
FireWall за Windows
Imashe edno vreme edna ConcealFirewall ... ama otdavna ne sam chuval za neq ... vodeha q po- dobra i ot zonata
-
FireWall за Windows
Firewall, що е то и има ли почва у нас?
-
FireWall за Windows
Аз използвам Zone Alarm от няколко години и не съм забелязъл никакъв проблем. Друг добър фиревалл е Agnitum Outpost Firewall, който е от ново поколение с възможност за слагане на плъгини и разширяване на възможностите му.
ето и линк към неговата страница, където са сравнени много фиревали: http://www.agnitum.com/php_scripts/compare.php
-
FireWall за Windows
Аз използвам една антивирусна програма "Bitdefender" като антивирусна е добре а пък си има и горе долу добър firewall както се казва 2 в 1 [:D] а иначе заема общо 18 МБ RAM :|
-
FireWall за Windows
PC-Cillin-a също е 2 в 1. Не товари много системата - към 12 мб с Firewall-a мисля, но съм на диал-уп и не съм наясно дококо добър е фиревалл-а.