Отговор: Проблем с комютъра ми
Сигурен ли си че захващаш здраво кабела на монитора с видео картата...той е на винтове(двата на монитора и двата на видео кратата)...затегнати ли са добре?
Другия вариант е да деинсталираш този драйвер и да инсталираш друг...за видео картата говоря.Другата, което можеш да направиш е да смениш Уиндоуса.Товае, което ти можеш да направиш, а иначе проблемът може да се крие в захранването на монитора и да дава признаци, че си отива.Виж и в настройките да не ти е активна хибернацията, мисля че не, но все пак погледни.
И аз като тебе не разбирам,ама бих набарал някой приятел да разглобим неговия и моя комп.Първо ще сложа захранването и ще пробвам,после видеото и тн докато разбера кой компонент се дъни.
Не че разбрах от написаното компа ли е монитора ли е "проблема обаче не е от компа защото слагах монитора на друг комп и няма проблем ако оставя музика включена тя си продалжава да си свири само ми изключва монитора".
Изключи си скреен сейвъра :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
vdsvicky
Изключи си скреен сървъра :)
Аха,значи е мониторът и съвета на колегата да оправиш сейвърите (виж настройки на захранването) на монитора ще те фиксират.
Не си уточнил,това по време на работа ли се случва,или след като го оставиш и слушаш музика примерно,без да пипаш мишката и клавиатурата.Ако е след като го оставиш,е възможно да се включва скрийн-сървър.Аз обаче,оставам с впечатлението,че това се случва по време на работа и ако е така,нещата клонят към захранване.За конфигурацията която имаш,това захранване от 300W е недостатъчно и е на границата.Възможно е някой от кондензаторите да е с изтекъл електролит и оттам да идва този проблем.Като за начало,опитай с друго захранване ако имаш възможност и нека да е не по-малко от 400 ватово.
По време на работа става дума :) и съм объркал заглавието исках да кажа като сложа монитора на друг комп нямам тоя проблем а като си го върна на моя и става така ..
не е от монитора. От захранването ти е. Въпреки, че може да има някакво надуто кондензаторче на видеокартата. Не си описал каква е точно видеокартата. Това gForce не значи нищо.... Колата ми е citroën DS, ама каква.... DS C3, DS C4, или DS C5.
nvidia geforce 7050 PV vgradena v dunoto