Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с комютъра ми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012
    Мнения
    36
    #1

    Проблем с комютъра ми

    Добър вечер на всички Имам проблем със компютъра ми който си купих наскоро от продавалник втора употреба Рам 3 гб процесоц амд атхлон двуядрен 2,8 на ядро видео карта нвидиа ге форце 256 мб захранване делукс 300 вата и имам проблем със компютъра както си работи и изведнъж ми изгася монитора и ми изписва но сигнал от самия монитор все едно че ми е спрян компа проблема обаче не е от компа защото слагах монитора на друг комп и няма проблем ако оставя музика включена тя си продалжава да си свири само ми изключва монитора и преди да го излкючи ми лагва мишката за 5-6 секунди ии след това ... но сигнал и изключва монитора понеже не разбирам много реших да попитам тук от какво може да е този проблем и мога ли да се опитам да го оправя някак си естествено с ваша помощ благодаря ви предварително !

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008
    Мнения
    457
    #2

    Отговор: Проблем с комютъра ми

    Сигурен ли си че захващаш здраво кабела на монитора с видео картата...той е на винтове(двата на монитора и двата на видео кратата)...затегнати ли са добре?
    Другия вариант е да деинсталираш този драйвер и да инсталираш друг...за видео картата говоря.Другата, което можеш да направиш е да смениш Уиндоуса.Товае, което ти можеш да направиш, а иначе проблемът може да се крие в захранването на монитора и да дава признаци, че си отива.Виж и в настройките да не ти е активна хибернацията, мисля че не, но все пак погледни.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    1,384
    #3

    Отговор: Проблем с комютъра ми

    И аз като тебе не разбирам,ама бих набарал някой приятел да разглобим неговия и моя комп.Първо ще сложа захранването и ще пробвам,после видеото и тн докато разбера кой компонент се дъни.
    Не че разбрах от написаното компа ли е монитора ли е "проблема обаче не е от компа защото слагах монитора на друг комп и няма проблем ако оставя музика включена тя си продалжава да си свири само ми изключва монитора".

  5. Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол
    Мнения
    983
    #4

    Отговор: Проблем с комютъра ми

    Изключи си скреен сейвъра

  6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    1,384
    #5

    Отговор: Проблем с комютъра ми

    Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky Виж публикацията
    Изключи си скреен сървъра
    Аха,значи е мониторът и съвета на колегата да оправиш сейвърите (виж настройки на захранването) на монитора ще те фиксират.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    85
    #6

    Отговор: Проблем с комютъра ми

    Не си уточнил,това по време на работа ли се случва,или след като го оставиш и слушаш музика примерно,без да пипаш мишката и клавиатурата.Ако е след като го оставиш,е възможно да се включва скрийн-сървър.Аз обаче,оставам с впечатлението,че това се случва по време на работа и ако е така,нещата клонят към захранване.За конфигурацията която имаш,това захранване от 300W е недостатъчно и е на границата.Възможно е някой от кондензаторите да е с изтекъл електролит и оттам да идва този проблем.Като за начало,опитай с друго захранване ако имаш възможност и нека да е не по-малко от 400 ватово.

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012
    Мнения
    36
    #7

    Отговор: Проблем с комютъра ми

    По време на работа става дума и съм объркал заглавието исках да кажа като сложа монитора на друг комп нямам тоя проблем а като си го върна на моя и става така ..

  10. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon
    Мнения
    3,213
    #8

    Отговор: Проблем с комютъра ми

    не е от монитора. От захранването ти е. Въпреки, че може да има някакво надуто кондензаторче на видеокартата. Не си описал каква е точно видеокартата. Това gForce не значи нищо.... Колата ми е citroën DS, ама каква.... DS C3, DS C4, или DS C5.

  11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012
    Мнения
    36
    #9

    Отговор: Проблем с комютъра ми

    nvidia geforce 7050 PV vgradena v dunoto

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 6
    Последно: 08-07-14, 15:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе