-
MPEG2 --> DivX ???
kazete njakoja dobra programa za konvertirane na MPEG failove v DivX.
ne me interesuva tolkova skorostta na konvertirane kolkoto ka4estvoto i po-malkija razmer na faila.
pone 1 chas MPEG fail 640x480 ili podoben da se sybere na 700MB CD s DivX a moze i v druga podobna kompresija
10x
-
MPEG2 --> DivX ???
az pyk se 4udih kak moga da napravq ot dvd - avi.
imam nqkva programa rip it all. V na4aloto kato q pusna se opitva da otklu4i failovete na dvd-to ama nikoga ne uspqva vsi4ki, taka 4e ni6to ne ripva.
nqkoi da obasni kak stava i kakvo mi trqbva, za da ripvam dvd-ta. i link vyr6i rabota.
PS sorry, 4e ne ti otgovarqm na vyprosa, ama ne mi se otvarq6e nova tema za podoben vypros.
-
MPEG2 --> DivX ???
bravo, ve pi4, ti golqm rodolubec go dava6.
az da ti kaja, bih pisal na kirilica, 6toto e vqrno, po-lesno se 4ete, ama tuk po sredata na usa ne smqtam da si slagam nqkvi kirilici samo, za da napi6a edno mnenie v setcom-a, vednyj na mesec.
predpolagam, 4e vsi4ki deto pi6at kato men si imat svoite pri4ini, taka 4e nqma smisyl ot izkazvaniq kato tvoeto. vmesto mnenie sys sy6tiq broi dumi predpolagam moje6e da otgovori6, taka 4e napravo si nabutal deto si se izkazal taka.
-
MPEG2 --> DivX ???
Защо да си слагаш кирилица като форума си има вградена и е за хора точно като тебе. Само щатракваш с мишката върху иконата "EN" до надписа KREDOR. Иам БДС и фонетична подредба.
-
MPEG2 --> DivX ???
Izpolzvam Gordian Knot v tozi paket ima vsichko neobhodimo
stava vupros za DVD-DivX
Mislia che shte ostanesh dovolen
Kachestvoto i razmera zavisiat ot teb
http://gknot.doom9.org/
-
MPEG2 --> DivX ???
А на въпроса на краси, който отвори тази тема и беше забравен - ако правилно сам разбрал искаш да направиш от Mpeg -> avi :) е за това аз ползвам VirtualDub а в пакета има и dvd2avi_gui :) и това е май един от най- разпространените инструменти за работа с видео фаилове и DVD
-
MPEG2 --> DivX ???
Julian, ne znam za6to, ama takyv buton vyob6te ne vijdam okolo KREDOR-a
-
MPEG2 --> DivX ???
MiSter, погледни тук: http://free.top.bg/dvd2divx/ ,Ще останеш доволен. А за кирилицата - не си прав.
-
MPEG2 --> DivX ???
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">az pyk se 4udih kak moga da napravq ot dvd - avi.
imam nqkva programa rip it all. V na4aloto kato q pusna se opitva da otklu4i failovete na dvd-to ama nikoga ne uspqva vsi4ki, taka 4e ni6to ne ripva.
nqkoi da obasni kak stava i kakvo mi trqbva, za da ripvam dvd-ta. i link vyr6i rabota.
<div align="right">оргинално мнение на MiSteR</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Първо пускаш ДВД-то с кой да е ДВД Плейър и той отключва диска.
После го рипваш.