-   problemi s PC-to  Еми проблема ми е 4е много забижа малко е бавен.PC-то ми е COMPAQ celeron1300mhz SDRAM128.s winME съм когато го зарежда ми пи6е "invalid code page specified" а когато го зареди  "Erreur automation".Когато забие се размазжа на една страна екрана и ми6ката е едно 4ерно кжадра4е.Формата дали 6е из4исти проблемите.преинсталирал сум линдолса и пак е така. 

-   problemi s PC-to  Сложи си XP. Що го мъчиш компака с тая боза Win ME:) 

-   problemi s PC-to  Най-вероятно имаш проблем с видео картата.

Опитай се да инсталираш XP. Той поне си хваща грешките.

Друг вариант е да намалиш акселерацията на видеото от настройките на видеокартата.

Успех

-   problemi s PC-to  Отиваш на www.compaq.com и си сваляш оригиналните драйвери за твоята машина и нещата ще се оправят. Там има много добър суппорт за драйвери. Винаги е така с марковите машини. 

-   problemi s PC-to  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...преинсталирал сум линдолса и пак е така.

<div align="right">оргинално мнение на GATER</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Как си го преинсталирал Вин-а.

Предполагам (както всички Compaq) имаш Restore CD и CD с Операционната система(и) които имаш право да инсталираш. За да нямаш проблеми първо се пуска Restore CD-то, което прави разни работи (няма да ги изброявам, просто следвай инструкциите) между които и това да ти подготви  всички необходими драйвери за избраната операционната система(и) (според модела на Compaq-a),  та при инсталацията на ОС да нямаш грижи (после естествено можеш и да ъпдейтваш).

Съветвам те при преинсталацията да спазиш тази последователност.

-   problemi s PC-to  Преди време имах проблеми с едни компаци - не искаха да приемат никакъв "жълт" хардуер. Да не би във фирмата от която си го взела да са те прецакали. Истинските компаци по принцип не правят глупости 

-   problemi s PC-to  kak da ti kaja RU-BOY , pich , tamun 3 mashini imah za 5 meseca predi da si napravia moia , IMENNO Compaq i dve HP , i BRATIA ZA BOGA NE KUPUVAITE MARKOVI MASHINI!!!!! 

Tova e NAI NAI NAI NAI NAI goliamata greshka... POVIARVAITE MI..  kupih edin Compaq i ne govoria za bokluk s P4 на 2.4GHZ s 512ram i kakvo li ne samo videoto beshe na dunoto ama si vika OK e , shte vzema edna karta i problema e reshen , HORA KATO KUPIH KARTATA I TRUGNAH DA IA SLAGAM NIAMASHE AGP PORT PREDSTAVIATE LI SI NA DUNO ASUS? E ZA DA SPESTIAT 0.0000001'c teia pedalcheta ne biaha slojili AGPto....  kakto id a e kupih si MB MSI normalno , kupih is CASE , shtoto beshe pulen bokluk tiahnata , kupih zahranvane , zashtoto PREDSTAVETE SI NA TAIA MASHINA ZAHRANVANETO BESHE 250W e ... tva beshe s markovite.. sega si pravia na men i priatelite samo computrite...

-   problemi s PC-to  A za restore CDtata na teia bokluci ne iskam da govoria ... egati .....  moia e s 5CDta i na vsiako sum se muchil po moje bi 10na minutki da zahape che e RESTORE CD N***  edi koi si... a kato si slojih piratskoto XP na novata JULTA sgolbena ot mene mashina dosega ne sum imal CD koeto da mi otkaje....  taka che BRAND COMPUTERS SUCKS!!!!!!!!!!! 

-   problemi s PC-to  и аз вече съм на мнение че маркова машина за домашни нужди не ти триабва,ма аз като си го купувах ми вкараха добра оферта за циалата конфигорациа и затова 

-   problemi s PC-to  А защо не пробваш дали 98 ще ти прави проблеми? МЕ-то е 100% кочина така че няма да се учудя ако се оправи с 98! Пичове добре ти казват да си сложиш ХР ОБАЧЕ то направо ще ти убие цомпа! 

-   problemi s PC-to 
-   problemi s PC-to  аз сега съм с 98 а за ХР-то требжа да си сложа оште рам? 

-   problemi s PC-to  Аз нещо не разбрах сега ти прави проблеми с 98 или / и с МЕ? Относно рамта поне 256 за да ти е мирна главата! 

-   problemi s PC-to  еми незнам защо ми прави провлема и аз това питам:)