svalih edin fail s takova raz6irenie no nemoga da go otvorq ,
help me
svalih edin fail s takova raz6irenie no nemoga da go otvorq ,
help me
Тоя файл не се отваря, пускаш си Nero или там с каквото си записваш CDтата, даваш му File -> Burn Image, селектваш файла и чакаш да се запише. Като е готов всичко което ти трябва ще е на CDто![]()
Препоръчвам ти да пробваш с Clone CD
Vij tuk http://www.clonecd.net/FaQS.htm
CloneCD и бърнване на image малко се съмнявам ,пробвай както казва Kayso .А можеш да пробваш и Daemon-tools поне няма да ти трябва записвачка същата работа е .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
CloneCD и бърнване на image малко се съмнявам......
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ami to .img e tochno image faila na Clone CD []
Fireburner sushto e opciq, az s neia niamam problemi (a predi neroto edno chitavo iso ne mojeshe da metne ! , samo si habih cd-ta)
trastikata това ми е известно само че имах предвид че не съм много сигурен дали става и какво става като запишеш image file с CloneCD поради простата причина че не съм работил с него ,а за правене на тях е наи-добър .
Ами когато се инсталира Clon CDto има една опция - да се инсталира и Virtual CD. След това, с това Virtual CD може директно да си пуснеш IMG без да хабиш подложки и време и ако не ти върши работа ... dell .img) Много е удобно и много бързо
)
Значи писнало ми е да се повтарям че и да повтарям нещо вче казано ама Daemon-tools засега според мен е най-доброто виртуално CD за вас незнам и е много удобно особено ако нямаш записвачка щото ако нямаш за какво ще ти трябва да инсталираш CloneCD .
Пробвай първо с виртуания диск да ти го разархивира и после направо от него му направи burn