Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hadrware.BG - проблем

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    76
    #1

    Hadrware.BG - проблем

    Христос Воскресе!!!

    Разглеждах някой от ревютата на сайта и реших да си ги запазя на харда. След известно време реших отоново да ги прегледам по-подробно и задълбочено. Но тук ме чакаше адски неприятна изненада. Оказа се че графиките на резултатите са правени с Flash, което съответно изисква и аз да го имам инсталирна. Добре, намерих го в нета, инсталирах го и ......... НИЩО. Значи опитах с отделен инсталационен файл на Flash Player. След това инсталирах и Flash MX, който също включва Flash Player за Internet Explorer. Рестартирах и отново нищо. Те това се казва ... нищо. Кажете ми какво е решението на този проблем - някакви настройки на Internet Explorer или на самия Flash Player. Или пък и аз не знам какво друго. Същия проблем имам и със страници, свалени и от други сайтове - iXBT.com например. Предварително Ви благодаря за съветите и помощта.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #2

    Hadrware.BG - проблем

    Опитай се да ги отвориш през IE (вер.5 и нагоре), но негарантирам, че ще стане непременно. Провери дали не си изключил някой опции на IE.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе