Проблем с видеоклиповете в браузър Google Chrome
Тия дни се престраших да инсталирам на компютъра си това тъпо дърво на гугъл и вече съжалявам.:thumbdn:
Известно време работи без проблеми и след това като се опитам да отворя някой клип във vbox7 ми изкарва
"Видеото не е достъпно от вашата територия"
Кофти е, че видеата са блокирани във всички останали браузъри и не мога да гледам дори собствените си клипове. С всички браузъри изкарва тоя надпис: "Видеото не е достъпно от вашата територия"
Егати смотаното дърво се оказа този хром:thumbdn: Добре, че направих бекъп на системния дял преди да го инсталирам.
Чудя се дали пък проблемът не е в самият сайт, при вас отварят ли се тези видеа?
Видео споделяне / VBOX7
Видео споделяне / VBOX7
Видео споделяне / VBOX7
Видео споделяне / VBOX7
Отговор: Проблем с видеоклиповете в браузър Google Chrome
Отварят се . Само, че аз тоя хром отдавна го изритах и сега пробвах с firefox и IE и няма проблеми.
провери си задклавиатурното устройство ;)
аз съм с "тъпия хром" и клиповете ти се отварят безпроблемно :)
Ясно, мерси много:thumbup. Явно ще трябва да връщам бекъпа.
Странното е, че Хрома ми омаза всички останали браузъри и не мога да отворя видеата нито с IE, нито с Мозилата.
Преди няколко дена пак го бях инсталирал и се получи същия проблем - работи 1 ден безпроблемно и на втория ми блокира видеата. Възстанових цялата система от по-ранна дата и се оправи. Тогава имах съмнения, че проблема е във сайта на вибокс, но щом при вас се отварят, работата е ясна. Ще го разкарам това смотано дърво наречено Google Chrome и повече не искам да чувам за него.:thumbdn:
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
провери си задклавиатурното устройство ;)
аз съм с "тъпия хром" и клиповете ти се отварят безпроблемно :)
Не знам какво да проверявам повече - чистих бисквитките, кеша, историята, лицензите за съдържание, чистих и DNS кеша на уиндоус, сменях днс-сървъри, махнах отметката за защитено съдържание в настройките на Хром и
нищо не помага. Ако имаш някакви други идеи може да ги споделиш.
Най-странното е, че работи около 1 ден безпроблемно и след това ми омазва всички останали браузъри и сега постоянно изкарва този надпис "Видеото не е достъпно от вашата територия"
настройките на езиците?
след нулиране на общите настройки?
през прокси?
ъпдейти на джава и/или флаш?
омазване на останалите браузъри няма как да стане, освен или някаква рекламаторска програма, или адони/екстеншъни
Нито настройките на езиците, нито ресетването на настройките дадоха резултат. Не знам как става но омазването на останалите браузъри е факт - сега и с лисицата и с останалите браузъри не мога да отварям клипове във вибокса - постоянно плюе тоя тъп надпис "Видеото не е достъпно от вашата територия"
Ще връщам бекъпа. Мерси все пак.
Джаки, какъв ти е windows-а?
Ако ти се занимава:
Върни бекъпа. Инсталирай всички ъпдейти,които чакат. Приложи Windows Update Cleanup.Рестартирай компютъра. И пак инсталирай хрома.Надяваме се, че компютъра е чист от вируси.
Компютърът е абсолютно чист. Току що върнах бекъпа и всичко се оправи. Видеоклиповете в браузърите тръгнаха. Пак мога да си отварям клиповете във vbox, включително и тези от горните линкове.
Това смотано дърво Хром повече не мисля да го инсталирам. За първи път виждам подобен проблем - работи около 1 ден и ми омазва цялата система. Само бекъпа помага, нищо друго. До сега никога не съм имал проблеми с браузъри и видеоклипове докато не се прецаках да инсталирам това недоразумение на гугъл.:thumbdn:Бъгава работа.
Все пак мерси за помоща.
Не е от хрома, да знаеш...
Няма от какво друго да е. Като го разкарах и всичко проработи. Два пъти едва ли е съвпадение.
Между другото, ако някой си търси малка и културна програма за бекъпи и възстановяване на дялове, препоръчвам ви R-Drive Image 4.7 4730
Интерфейсът е изключително удобен и приятелски, има достатъчно настройки, архивирането и възстановяването с нея е много лесно, компресира добре данните, а самата програма е голяма само 16 мегабайта.https://forum.setcombg.com/images/smilies/thumbup11.gif
Аз съм само с хром и Win7/64 и нямам такива проблеми - всичко си отваря, вкл. линковете най отгоре.
Tука от няколко дни пробвам Опера-та новата, която е без реклами и като че ли работи малко по-бързичко, но още не е доизкусурена изцяло.
Не ти е виновен Chrome.
"Сетнал" си прокси, но понеже не си знаел какво правиш и защо го правиш, та ...