Резултати от 1 до 4 от общо 4

Търся съмишленици за софтуер за GP-та

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Преди няколко месеца бях писал обстойно за софтуер за лични лекари. Аз съм създал нещо такова от началото на здравната реформа юли 2000г. за лично на жена[:X] ми ползване. И после от приятел на приятел и се намериха клиенти. Не съм професионален програмист, но още от ученическите си години в Матем.г-зия се занимавам със софтуер и хардуер и така вече 15г. Тъй като съм и лекар мисля, че се получи едно добро съчетание от умения и в двете области[:I]. Базата данни е на Аccess и е писана на VisualBasic. Покрива почти всичко, което се прави от едно GP- пациенти, прегледи, консултации, изследвания, болн.листове, имунизации, необходими ваксини, отпечатване, почти всички справки за касата. При всяка промяна в изискванията на касата я ъпгрейдвам. В момента на всички ПС-та на личните лекари има законен WinXP и Office XP, тъй че Access излезе удачен избор. Много лесно става обновяването на лекарствата и другите номенклатури, тъй като касата ги дава на Excel и Word и просто ги импортирам в Аксеса. От 2 год. работи на няколко места, а откакто раздадоха безплатни компютри на GP-тата имам вече 10-тина продажби в Плевен- и на GP-та и на специалисти, за тях версията е малко по-различна, а има и версия и за частни кабинети. В момента на сайта на Здр.каса има изисквания, на които трябва да отговара софтуерът за лични лекари и формата на данните на част от отчетите, които касата ще приеме на ел.носител- на XML Schema. Тъй като не претендирам да съм изучил до съвършенство XMLSpy и други подобни търся хора, професионалисти, които да я развият и направят годна за лицензиране. Аз не желая никакви особени права върху нея освен да остана подръжка за Плевен и региона и някакъв минимален процент от продажбите в други региони ако има такива рабира се.[:D]. На всеки желаещ предлагам да се свържем по мейла и да се разберем как да работим заедно.

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Познавам един добър програмист, който в момента е без работа. Ще говоря с него и ще му дам координатите ти. Имам постоянни контакти с бивши и настоящи шефове на една голяма болница и ако направите нещо качествено ще ви уредя да го продадете. Скоро купиха през главата ми без да се допитат до мен софтуер за около 1300 лв. за лаборатория и рентген. Мога да ти направя и безплатна реклама на продукта, не ми струва нищо, така и така съм там през ден два. Прати ми едно копие от програмата на майла и някакво описание, ако проявят интерес мога да ти бъда доста полезен.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Защо е този XML, направо се чудя

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Не знам защо. Просто така им пише на сайта и е дадено описание на данните.

Ru-boy ще ти я подготвя и пратя до няколко дни, че имам работа в момента. Но по принцип е за GP-та и специалисти, а за болниците би трябвало по-друг вариант съобразен с техните изисквания.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Търся софтуер.
    От elmarr във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 08-05-12, 16:28
  2. Търся софтуер...
    От Caesar във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 09-01-07, 11:37
  3. Търся софтуер за UPS
    От sikfx във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 24-01-06, 21:46
  4. търся софтуер за ресторант
    От div4o999 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 09-01-05, 04:41
  5. Търся Софтуер
    От nikalaky във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 10-12-04, 11:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе