Здравейте,
Никога не съм мислил, че може да ми се случи и на мен но е факт!
Вирусът е W32Oror-R и в продължение на два дни систематично ми е ровил по диска и е изтрил хиляди файлове. След окончателния срив на самия Windows установих, че около 50 % от информацията ми е отишла (естествено най-трудно намираемата също точно и тя). Сега преинсталирах на друго място и се опитвам да открия програма за възстановяване на файлове - преди време помня това правеше Norton Utilities или Systemworks... Хубавото (доколкото може да го има) е, че вирусът не изтрива нито една директория, а само файловете - т.е. дървовидната структура навсякъде е непокътната.
Вината си е изцяло моя - аз не ползвам антивирусна програма, но ползвам The Cleaner, който следи всеки запис в регистъра - преди два дни го засече, но аз не му обърнах внимание ((
За информация - процесът (exe-то) което вирусът си стартира при всяко зареждане на Windows след като се активира е "runegue16.exe" и този процес заема необичайно много памет, при мен стигаше до 120 MB.
разчитам на Help за начин на възстановяване на поне част от файловете!!! Моля, Please !!! разчитам на вас !!!