www.geisswerks.com/drempels/
пуснете си desktop mode, аз много му се израдвах [][
][
]
www.geisswerks.com/drempels/
][
]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">www.geisswerks.com/drempels/
][
]
<div align="right">оргинално мнение на laMARTIN</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Страшна работа, свалете си го и няма да съжалявате.
Някой екстри свързани с програмата забелязани от мен ще постна по-късно. []
Много готино[:D]
Колегите ми се стряскат като минават покрай компютъра ми[:D]
Яко е!!! Приятелката ми се уплаши, че е направила нещо на компютъра, а колегите на работа гледаха като че ли за първи път виждат PC [:D][:D][:D]
Много е яко.Инсталирах го на компютъра на колегата ми и сега чакам да видя кво ще стане[:D][}][:D]
Интересното нещо е, че в директорията c:\Programs Files\Drempels можете да сложите разни свои *.jpg картинки и се получават много интересни десктопи ... [:D]. Аз си сложих някой картинки от Елена, както и "десктоп за ценители" на Докера []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">www.geisswerks.com/drempels/
][
]
<div align="right">оргинално мнение на laMARTIN</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Страшна работа, свалете си го и няма да съжалявате.
Някой екстри свързани с програмата забелязани от мен ще постна по-късно. []
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
Ru-boy, казвай, не ни жали[]
явно доста хора са си я свалили, нека знаят какви проблеми биха имали. Аз досега само си се кефя[:D]
Не, проблеми няма, само чисто естетическо удоволствие ...
-----------
И не забравяйте клавишните комбинации за управление на десктопа. Интервал сменя картинката, U/I скоростта и т.н. има го в хелпа.
На мен почна да ми зависва window-са от него и го махнах[}] Иначе си ме кефеше.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На мен почна да ми зависва window-са от него и го махнах[}] Иначе си ме кефеше.
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
Може да зависва от друго ...
На мен ми харесва все още, но сменям картинките с други.