Здравейте,
Търся програмка за говор в локалната мрежа, НО да не е само м/у двама души, а да подържа конфернтна връзка. Да речем между 4-5 човека в мрежата.
Мерси много.
Здравейте,
Търся програмка за говор в локалната мрежа, НО да не е само м/у двама души, а да подържа конфернтна връзка. Да речем между 4-5 човека в мрежата.
Мерси много.
NetMeeting, ICQ, и разните mesenger-и
И коя от тези програми подържа конферентна връзка по локалната мрежа?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И коя от тези програми подържа конферентна връзка по локалната мрежа?
<div align="right">оргинално мнение на trastikata</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
... всичките !!!
ai stiga e , ne mi se vqrva NetMeeting-a da moje da pravi tova
probvali sme s ostanilite users v Lan-a ma ne staashe
mai neshto ne sme napravli kato horata, pak she trqq se probva.
mi to ko ima se proaa ,
ru-boy q obqsni kak staa nomera za konferentna vruska
staa duma da si govorqt 3-4 people a ne dvama za dvama znam che stava ma trima
q kaji , she chakam da kaesh kak stava fatkata
Ами това ми беше и на мен проблема - с NetMeeting не стана по мрежата.
С ICQ и Messenger-a пък как ще стане като няма Интернет?
При NetMeeting за съжаление не е възможна едновременна гласова и/или видео връзка с повече от двама участника едновременно (трябва да се редуват два по два измежду няколко), но за сметка на това е възможен чат и/или рисуване (бяла дъска) между няколко участника едновременно. NetMeeting работи в по TCP/IP, но не и под IPX. Също така може да надничате в Desktop-a на този от участниците в сесията, който е активирал NetMeeting чрез NetMeeting R. D. Аз не разбрах точно, кое е най-важно за теб, звуковата конференция, видео+звук или и чат-конференцията ти е най-нужна.
Ами мен ме интересува само звукова конференция.
Виж тук, на мен много ми хареса тази програма :
http://picophone.com/
Ако с тези програми не стане нищо пробвай vaiper chat подобна е на mirc-a