инасталирах я на вин хп ! никакъв проблем ! но като реших са си сложа стария вин се имам проблем ! казва ми 4е има грешка в инсталационния фаил ! а на хп няма проблем ! ?!?!? защо се полу4ава така !?
инасталирах я на вин хп ! никакъв проблем ! но като реших са си сложа стария вин се имам проблем ! казва ми 4е има грешка в инсталационния фаил ! а на хп няма проблем ! ?!?!? защо се полу4ава така !?
Питай съпорта на M$ или ме викни мен
BTW такъв WINSE няма или предполагам става дума за Win98SE, но и в 2та случая проблем не би трябвало да има
Ами ACDSee-то с нищо неможе да ме учуди. Версия 3.1 върви без проблеми на всички виндовси но на Вин Ме не върви или поне не винаги. Незнам кой е виновника АЦДСее или М$.
И аз забелязах същия проблем.На 98 СЕ не се инсталира, дава грешка в инсталационния файл.Записвах я 1-2 различни подложки като си мислих че са се прецакали по време на записа.Прехвърлях я директно от ХДД на ХДД и пак не искаше.Така или иначе правихме ъпгрейд на компа и му качихме ХР - е там се инсталира перфектно.
Може би 98 иска някой друг ъпдейт(microsoft installer)
MSI slojete si instalera na microsoft i moje i da proraboti .Ne e garanica de.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Питай съпорта на M$ или ме викни мен
<div align="right">оргинално мнение на Gadget</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">ами проблем има и май на гости трябва да ми дойдеш ![]
Ако си от София, ми кажи къде живееш и кога ти е удобно и идвам
Намери ме в Q-то
Аз имах същия проблем и го реших с инстал на мс инсталер и се оправя иначе не тръгва на вин98** . Ако си инсталирал някоя програмка на MS може и да го имаш все пак но явно не си