Ако на някого му е известна програма, която блокира даунлоуд на .exe файлове, моля да ми отговори. Или програма , която забранява пускането им от определена папка.
Ако на някого му е известна програма, която блокира даунлоуд на .exe файлове, моля да ми отговори. Или програма , която забранява пускането им от определена папка.
Че нали ТИ му казваш какво да даунлоудва?!
А ако става на въпрос за това че някой без твое съгласие ти метка файлове, сложи си който и да е фаеруол. Ако е добре конфигуриран няма да имаш проблеми!
Проблема е , че работя в клуб. Предполагам си запознат с програмката Kill Kaiowas (kkill.exe). Хората си свалят файлчето на десктопа, после пишат desktop в IE и си я пускат. Във форума на Кайовас някой беше написал да се смени папката десктоп от настройките но тази функция при мен нещо не работи.
Е има и модул за кайоваса, който спира пускането на .exe файлове. Но е платен. :-(
Платен, ама струва 15 евро. Колко ще загубиш от неотчетено време на келешчетата в клуба? Нали за десетина часа си ги избиваш тия грандиозни 30 кинта...
Osven tova vsyako exe moje da se rename, so nyama opraviya![]()
Научи се да работиш с Policy Editora.. всичко може да забраниш с него.. и е част от Windows-a.
Пробвай да сложиш Time Shield тя със сигурност може да забранява download na exe-ta.
Предложението на DeathKnight е много разумно. Пробвали сме го двамата и е много ефективно. Ако си с WIN98 - на дистрибутивния компакт диск ще намериш всичко необходимо за да го приложиш на практика. Пиши ми по ICQ при проблеми.
Благодаря много на всички.
Аз също съм фен на Time Shield-a, но избирането и закупуването на софтуера, с който се работи, зависи най-малко от мен.
"закупуването на софтуера"
искаш да кажеш "незакупуването" (ако има такава дума) :-D
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">"закупуването на софтуера"
искаш да кажеш "незакупуването" (ако има такава дума) :-D
<div align="right">оргинално мнение на ivo80</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това определено не го разбрах ivo80.
Доколкото знам Time Shield си е платена програма.
На сайто на Кайовас има модул за блокиране на .exe файлове и той също се закупува.
Въобще не ми е ясно какво имаш в предвид.