Резултати от 1 до 8 от общо 8

Конвертори

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Конвертори

Понеже не съм се занимавал с прекодиране на DVD в AVI, някой може ли да ми каже кои са най - добрите конвертори за прекодиране на видео информация от VOB в AVI и от AVI в VOB.

Като най-много държа да има минимални загуби от качеството.

Благодаря предварително []

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Конвертори

под "convertor" готова програма ли имаш предвид или codec, защото програмите чисто и просто използват codecs с предварително зададени настройки...

така или иначе всичко зависи от това, колко голям искаш да е file-a на изхода. примерно divx5 за 700mb диск позволява м/у 750-800 bps, докато с xvid можеш да вдигнеш и над 900 ...

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Конвертори

Да неправилно се изразих има предвид кодек който да намали файла но горе доло да се запази качеството.

Значи най-често каква е ситуацията докарват ми филм от камера аз го свалям чрез Адобе премиере обработвам си го но накрая като се SAVE в AVI е 1 минута = 300 МВ, и в зависимост от случая трябва да го прехвърля или в VOB за да го пиша на DVD или в XVID за да го пиша на CD.

Ти кой ще ми препоръчаш кой е най-лесен за позлзване от начинаещ с прилично качество divx5 или xvid.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Конвертори

при еднакъв bitrate divx5 дава по-добър резултат, но и по-голям file.

на мен лично качеството на divx ми харесва повече, въпреки че компенсирането на xvid-а води до по-добри силно динамични сцени...

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Конвертори

И каква програмка ще ми препоръчаш примерно да е нещо от рода на Cucusoft AVI to DVD pro 6.0.3 само дето немога да си намеря крак за нея.

С две думи колкото по лесно за използване толкова по добре.

{}

7. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Конвертори

Намерих една програмка DVDit се казва хвалят е на сайта,че може да прехвърля от AVI в DVD формат но в последствие ще я видим ако някой е работил с нея моля да си каже мнението.

ако искате да си я дръпнете ето го линка http://store3.arenabg.com/Software/S...%20v2.5%20Pro/

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Конвертори

чувал съм я тази програма, но не съм я ползвал. истината е, че дори записващите програми правят конверсия divx->mpeg2 ( или популярно казано avi->dvd ). надали ти трябва да си имаш .vob на hdd-то, така че давай директно с easy cd creator, win on cd и т.н.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Конвертори

Аз пробвах в началото с нерото ама не щеше да конвертни AVI в mpeg2 ама не ставаше не харесваше AVI файловете.

И то не са точно divx файлове а чисто AVI защото е филм който е свален от цифрова камера с адобе премиере та се чудя ще стане ли но докато не пробвам няма как да разбера.

Имаш ли подръка някой линк който да дръпна на easy cd creator, че ми е бавен нета и да не тегля 1000 глупости докато уцеля това което ми трябва.

а за DVDit може да превръща такива AVI (свалените от цифровата камера) файлове в mpeg2 но не може да прекодира от divx в mpeg2 . и по интересното е че с нея можеш да си правиш интерактивни менюта, на които можеш да си раполагаш фимчета или снимки, което ще ми свърши много добра работа по нататък.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 20-11-12, 13:49
  2. Отговори: 3
    Последно: 19-07-10, 10:42
  3. медиа конвертори
    От mi6el1 във форум Технологии
    Отговори: 1
    Последно: 25-05-10, 23:44
  4. 3GP MPEG-4 и други конвертори - FREE
    От The_Wizard във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 20-10-06, 18:54
  5. Търся конвертори за оптика.
    От fori във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 30-09-05, 16:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе