-
Filtrirane na zvuka
Trqbva mi programka s koqto da premahna shuma ot zapisa:
za da buda po-qsen shte vi kaja 4e ot MP3Player sum zapisal govor na 4ovek i ima mnogo shumove koito go pozamazvat...ta mi trqbva programa koqto maximalno da izbistri ka4estvoto na govora
10x
-
Filtrirane na zvuka
Интересно, защо не пишеш на кирилица? По-лесно ли ти е на латиница или си мислиш, че повече хора ще ти отговорят?
-
Filtrirane na zvuka
Инсталираш си "Cool Edit Pro" и там има една функцийка дето се казва "Noise Reduction" взима6 "парче от шума, после "get profile from selection" и накрая го махаш от целия трак[:D][8D][:D]
-
Filtrirane na zvuka
moje6 sy6to taka i sas SoundForge. izbira6 celia track i bazika6 po EQ-ta, razbira se ako razbira6 tova-onova ot EQ...
-
Filtrirane na zvuka
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Offenbach
Инсталираш си "Cool Edit Pro" и там има една функцийка дето се казва "Noise Reduction" взима6 "парче от шума, после "get profile from selection" и накрая го махаш от целия трак[:D][8D][:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">На Cooledit pro изпозлвай Hiss Reduction. Ще ти свърши идеална работа.
-
Filtrirane na zvuka
Почти всяка звукова програма с еквалайзер ще ти свърши работа, колкото повече плъзгача на еквалайзера, толкова по-качествен резултат.